úvod
homepage

Komentáře

článku: Hostinec Klášterní pivnice (Šumavan)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

6,5 % alkoholu, (Jan Kocián - pivní snob, 27.10.2009 12:56) celé vlákno | reagovat
Off topic: Rychtář Speciál je velmi dobré pivo.
KBG dělá změny, (Henri, 14.10.2009 15:29) celé vlákno | reagovat
V současné době 11° světlý Klášter vystřídal 11° světlý Rychtář a bude tomu tak prý již stále. Jenom pro zajímavost, na dotaz jednoho hosta, zda není světlý Klášter, se mu dostalo odpovědi: Je Rychtář a je to stejné protože je to z jednoho pivovaru. Nevěřím, že by hostinský byl takto málo informován, ale takto se mate veřejnost. Otázkou je z čí iniciativy - hostinského, nebo je to návod od obchoďáka KBG, jak se vypořádávat z dotazy?
Re: KBG dělá změny, (Energetik, 16.10.2009 14:03) celé vlákno | reagovat
Kdyz jsem tam byl naposledy, tak zase Klaster byl, ale zeptam se zitra, kolegove tam pujdou... Pokud to rikal hostinsky, tak on ma takovy sverazny smysl pro humor ;-))) Jinak Klaster se snazi vratit, protoze ten Rychtar proste moc povedeny neni...
Re: KBG dělá změny, (Energetik, 16.10.2009 14:04) celé vlákno | reagovat
jeste dovetek - Rychtar nahradil Klaster kvuli tomu, ze strasne penil, coz je pravda. Takze trvalo jeho natoceni a skodilo to samotnemu pivu... Pry se s tim v pivovaru ale snazi neco delat, takze snad bude brzy navrat.
Re: Re: KBG dělá změny, (Henri, 16.10.2009 15:03) celé vlákno | reagovat
Tak návrat Kláštera bych uvítal, protože mě se zdá lepší nežli Rychtář 11°, ale dobrá je ta třetí pípa. Když se mi podaří se tam zastavit, tak si nyní většinou vyberu něco z ní. Jinak já osobně proti obsluze nemám žádné námitky a obě směny jsou OK a hospůdka se mi líbí. Na pěnivost Kláštera si před časem stěžovali i v restauraci U Kláštera v Břevnově, ale nyní je to již snad v pořádku, tam točí ale 12°.
Re: Re: Re: KBG dělá změny, (Energetik, 20.10.2009 14:51) celé vlákno | reagovat
tak jsem to osobně kontroloval a Klášter se vrátil...:-) na přítoči byl aktuálně Lobkowicz Premium. Čili vše při starém ;-)
Vyhledávání