úvod
homepage

Komentáře

článku: Pivovarský klub Praha

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

předražený Pivovarský klub pha, (Hannsdorfer, 14.09.2012 00:01) celé vlákno | reagovat
maj to prostě moc drahý, sem už nevkročím, stejné belgické speciály se jinde dají koupit za polovic
Jo jo jo, (Jan Kocián - pivní snob, 13.04.2010 01:23) celé vlákno | reagovat
Loni jsem byl v USA. Mají tam tisíce pivovarů (takže těžko všechno ochutnat), ale z toho co jsem měl, je Samuel Adams moje americká jednička. V liquor storech jsem si kupoval různé speciály od Samuela... a fakt dobrý.
Re: Jo jo jo, (Tomáš Kroupa, 11.06.2010 13:31) celé vlákno | reagovat
To já tam zase ujížděl na Sierra Nevadě. Mňam. :-)
,, (Jan Kocián - pivní snob, 10.06.2010 18:04) celé vlákno | reagovat
Zrovna v den, kdy stejně jako Kočka slavím svátek... :-D
24. cervna, (Honza Kočka, 10.06.2010 08:54) celé vlákno | reagovat
Vážení členové, přátelé a příznivci Pivovarského klubu,

dovoluji si Vás pozvat na skutečně mimořádné a zároveň poslední předletní
klubové setkání

VE ČTVRTEK 24. ČERVNA v 18,00 hodin,

kdy se osobně setkláme s Martinem a Jamesem, zakladateli a majiteli BrewDog
Brewery ze Skotska.

V roce 2007 tito dva kluci (bylo jim teprve 24!) vzali své nevelké úspory,
přidali k nim úvěr z banky, který by je v případě neúspěchu mohl zatížit
nadosmrti, a začali vařit pivo.
Jejich Hardcore IPA zvitězila v letošním roce ve své kategorii na World Beer
Cup v Chicagu...
To ostatní, co bylo mezi tím, už uslyšíme přímo od nich. A samozřejmě budeme
ochutnávat Sprostou blondýnu, Svatouška v půl šesté ráno, a degustace
vyvrcholí právě vítězným pivem Hardcore IPA točeným ze soudku.

A pro jistotu si vezměte nějakou korunu navíc, protože v průběhu večera
dojde k dražbě, kde vyvolávací cena bude na úrovni ceny nákupní, a to:

5 lahví Abstract AB:01 (poslední kousky z již nevyráběné série, vyvolávací
cena 400 Kč)
a 1 láhve "Sink the Bismarck" (pivo 4x vymražované až na 41% alkoholu,
vyvolávací cena 1400 Kč)


Jak již bylo řečeno, jedná se o setkání mimořádné

1) našimi hosty, obsahem i pivem
2) termínem ve čtvrtek namísto obvyklého úterý
3) výší příspěvku - 300 Kč pro širší veřejnost, 200 Kč pro držitele platné
klubové karty
4) možností zakoupit si předem vstupenku - kdykoli, kdy je Pivovarský klub
otevřen.

Na setkání se těší

Aleš Dočkal
Pivovarský klub
Křižíkova 17°
186 00 Praha 8 - Karlín
Tel: 222315777
setkani 27.4., (Honza Kočka, 13.04.2010 00:04) celé vlákno | reagovat
Vážení členové, přátelé a příznivci Pivovarského klubu,

zvu Vás na další klubové setkání v úterý 27.4. v 18,00 hodin

kdy se s námi přijdou podělit o své čerstvé zážitky z World Beer Cup v Chicagu prakticky bezprostředně po návratu pp. Ing. Jan Šuráň a Ing. Petr Janík.

Kromě jiného ochutnáme stylově také alespoň jedno americké pivo.

Dovoluji si upozornit, že po delší přestávce se na výčepu objevila Křižíkova 17°. Kdo ji máte rádi, nenechte si ji ujít.

Na shledání se těší

Samuel Adams a Aleš Dočkal
Pivovarský klub
Křižíkova 17°
Praha 8 - Karlín
222315777
HA! HA!, (Jan Kocián - pivní snob, 22.03.2010 20:30) celé vlákno | reagovat
Buď rád, že ti vůbec nalili. Do některých provozoven tě bez klubové či členské karty ani nepustí dovnitř.

Mně se jejich přístup taky nezamlouvá, takže už víc jak rok jsem tam nebyl.
Re: HA! HA!, (Honza Kočka, 24.03.2010 04:09) celé vlákno | reagovat
Tak kdepak zase zamenili psenici?:)
Re: Re: HA! HA!, (Jan Kocián - pivní snob, 24.03.2010 05:23) celé vlákno | reagovat
Jen se směj...

Ale proč to tímhle způsobem nedělat, když na jednom pivu činí zisk přes 20 Kč čistýho?! Pokud je na výběr jenom jedno "exotické" pšeničné, lidé si ho daj i za těch 45 až 50 Kč. ČOI nemá šanci něco poznat, takže riziko nulové... zisky vysoké. Tak proč by se tohle "teoreticky" nepraktikovalo, že???
Re: HA! HA!, (Weetek, 24.03.2010 11:52) celé vlákno | reagovat
Mohl byste prosím uvést ty provozovny, do kterých Vás pustí jen s členskou nebo klubovou kartou? A teď mám na mysli hospody, restaurace a pivotéky, nikoliv kasína nebo bordely.
Re: Re: HA! HA!, (Jan Kocián - pivní snob, 24.03.2010 18:19) celé vlákno | reagovat
Tak co třeba 1. Pivní galerie v Holešovicích...
Re: Re: Re: HA! HA!, (Weetek, 25.03.2010 13:58) celé vlákno | reagovat
Momentálně upravili otevírací dobu na út-pá pro všechny bez rozdílu, pondělí jako zavírací den. Je možné, že někdy expermentovali s "členským vstupem", ale spíš to bude tím, že bývá PG často zadána pro uzavřenou společnost, to ale nesouvisí s nějakým členstvím nebo nečlenstvím, prostě si ji někdo celou zarezervuje.
hrůza a děs, (Martin Prazak, 22.03.2010 06:35) celé vlákno | reagovat
Tragická obsluha, chovající se s naprostou neúctou k zákazníkům. Oficiální zavíračka je ve 23:30, hosty však vyhazují již ve 22:45.
Dalsi setkani, (Honza Kočka, 03.02.2010 11:05) celé vlákno | reagovat
Vážení členové, přátelé a příznivci Pivovarského klubu,

dovoluji si Vás pozvat na únorové klubové setkání v úterý 16.2. v 18,00 hodin, a to na setkání, které snad přinese kýženou změnu zaběhnutého programu.

Na přímý návrh jednoho z Vás jsem pozval na besedu pana Pavla Jákla, výtvarníka a historika českého pivovarství, bývalého redaktora časopisu
Pivní Kurýr.

Hlavní téma večera je určeno nedávným vydáním jeho II. dílu Encyklopedie pivovarů Čech, Moravy a Slezska - Jižní Čechy.
Požitek sluchový bude doplněn i doprovodem vizuálním a samozřejmě nebude chybět nějaké jihočeské pivo a něco jihočeského k zakousnutí.
Pan Jákl snad přinese i pár výtisků knihy, kterou si budete moci na místě koupit.

Rezervace, prosím, jako obvykle e-mailem. Uvádějte laskavě jak jméno, tak číslo klubové karty, pokud jste jejími držiteli.

Na setkání se těší
Aleš Dočkal
Pivovarský klub
Křižíkova 17°
Praha 8 - Karlín
Tel: 222315777
Klubové setkání v lednu, (Honza Kočka, 08.01.2010 09:02) celé vlákno | reagovat
Vážení členové, přátelé a příznivci Pivovarského klubu,

Dovoluji si Vás pozvat na první letošní klubové setkání s názvem "Večer s Démonem", čili setkání se zástupci a pivem pivovaru Lobkowicz ve Vysokém Chlumci.
Je jenom škoda, že tento pivovar po dlouhém a opakovaném snažení přijal naše pozvání až teprve poté, co se stal součástí
K-Brewery a výrazně zredukoval své výrobní portfolio. Je to však přinejmenším historicky velmi zajímavý pivovar, a tak nezbývá než si říci
"pozdě, ale přece..."

Klubové setkání se koná v úterý 19. ledna v 18,00 hodin. Rezervace, prosím, posílejte jako vždy e-mailem na adresu Pivovarského
klubu: pivoklub@iol.cz

Na setkání s Vámi se těší
Aleš Dočkal
Pivovarský klub
Křižíkova 17°
18600 Praha 8 - Karlín
Tel: 222315777


dalsi akce Pivovarskeho klubu v Karline, (Honza Kočka, 08.11.2009 22:53) celé vlákno | reagovat
Vážení členové, přátelé a příznivci Pivovarského klubu,

Dovoluji si Vám připomenout klubové setkání v úterý 10.11., v 18,00 hodin,
kdy se setkáme se zástupci a produkty pivovaru Konrad Vratislavice.

Upozornění

Večeře na Den díkůvzdání je v tuto chvíli beznadějně obsazena. Ty, kdo snad
měli v úmyslu se ještě přihlásit, tak bohužel musím zklamat. Dobrá zpráva
je, že příští rok bude Den díkůvzdání určitě zase. A pivo Samuel Adams teď
snad budeme mít v nabídce trvale.

Hlášení ze sklepa

V dohledné době se můžete těšit na tato piva (nikoli nutně v uvedeném
pořadí):

Opat 17°, Pardubický Porter 19°, Harrach 14°, Bernard Jantar, belgický Celis
Whit, a další lahůdky. Sledujte, prosím, aktuální stav na
www.gastroinfo.cz/pivoklub.

S pozdravem
Aleš Dočkal
Pivovarský klub
Křižíkova 17°
Praha 8 - Karlín
Klubove setkani, (Honza Kočka, 11.10.2009 14:38) celé vlákno | reagovat
Vážení členové, přátelé a příznivci Pivovarského klubu,

na našem posledním klubovém setkání 29.9. jsme se pokusili zmapovat dění v
českém pivovarském průmyslu - alespoň co se společnosti K-Brewery dotýká.
Pojďme v tomto směru učinit další krok. Budeme k tomu mít příležitost na
příštím klubovém setkání

v úterý 20. října v 18,00 hodin,

kdy nás slíbil navštívit výkonný předseda Českého svazu pivovarů a sladoven,
pan Jan Veselý.

Aby se celé klubové setkání neodehrálo pouze na téma velkých a největších
pivovarů, představí se nám také minipivovar Velichov, jehož ležák - zatím
jediný výrobek v portfoliu - budeme mít možnost ochutnat a něco bližšího se
o tomto pivovaru dozvědět od jeho majitele a snad i pana sládka.
Vyhledávání