úvod
homepage

Komentáře

článku: Aténské pivní řemeslo

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Charma, (Felčar, 10.01.2010 13:06) celé vlákno | reagovat
Mohl bych požádat o nějaké podrobnější info o pivovárku Charma? Přesně kde se nalézá, jak se tam člověk dostane (z Plataniasu), jestli je tam pivovarská restaurace, jak má případně otevřeno, nějaký kontakt na pivovárek, jestli jsou třeba svolní k prohlídce pivovárku atd. Případně děkuji. Info na zahraničních webech je spíše takové kusé. Případně děkuji. to.mas.x@seznam.cz
Rhetymnian Brewery, (Felčar, 21.07.2009 11:39) celé vlákno | reagovat
A nevíš jaká je na Krétě situace s Rhetymnian Brewery?
Re: Rhetymnian Brewery, (Weetek, 21.07.2009 14:18) celé vlákno | reagovat
V samotném pivovaru jsem nebyl, jelikož se nachází v malé vísce několik kilometrů za Rethymnem, bez auta se tam dostává obtížně. Po jedné lahvi s patentním uzávěrem od obou piv jsem si ale v obchůdku v Rethymnu koupil a vedle Craftu je to s přehledem to nejlepší, co jsem v Řecku za poslední dobu ochutnal.
Re: Re: Rhetymnian Brewery, (DSA, 19.08.2009 00:26) celé vlákno | reagovat
Rethymnian Brewery stále funguje, i distribúcia sa zlepšuje oproti stavu spred troch rokov. Na Kréte je ešte jeden minipivovar neďaleko Chanie, vyrábajúci značku Chárma. Nefľaškuje, pivo je len sudové, ale nefiltrované - chutná verzia svetlého ležiaku.
Minipivovary v Řecku, (Pavel Černý, 09.08.2009 09:18) celé vlákno | reagovat
Hlásím že na Korfu je také minipivovar, vaří Bitter Ale a Real Ale, obě piva jsou vynikající, jsou v točené i lahvoivé podobě, minipivovar se nachází na severozápadě ostrova ve vesničce Arillas. Piva jsou dodávána do restaurací po ostrově, v samotném minipivovaru restaurace není.
Re: Minipivovary v Řecku, (Pavel Černý, 09.08.2009 09:20) celé vlákno | reagovat
pardon - piva jsou Real Ale Special a Real Ale Bitter, mají také Lager a Pilsener ale jim vaří jiný minipivovar - neřekli který
Rherymnian, (Felčar, 21.07.2009 18:11) celé vlákno | reagovat
Když jsem tam byl před 3 lety, tak jsem měl půjčené auto, pivovar vlastní jeden Němec a provedl nás po provoze, restaurace bela zavřená. Ale teď byla na Krétě tchýně a cosi říkala, že prý pivovarská restaurace je (stále) zavřená, tak by mě jen zajímal aktuální stav.
A propos, craft se tam někde dá koupit i v lahvové podobě?
Re: Rherymnian, (Weetek, 24.07.2009 14:18) celé vlákno | reagovat
Teď si tak uvědomuju, že jsem vlastně lahvový Craft na Krétě nikde nekupoval... Ale určitě ho leckde mají, dokonce pokud mě pamět neklame, tak tu před lety vyšel článek, který popisoval zážitek s točeným Craftem u soutěsky Samaria.
Jak je to s restaurací u Rethymnian Brewery (nebo spíš Brauerei :-) netuším, ale lahvové se v rethymnu při troše hledání v obchůdcích po starém městě najde bez potíží.
Vyhledávání