Komentáře
článku: Gambrinus spouští novou televizní reklamu
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Zobrazit komentáře:
podle času
Vyhledávání
článku: Gambrinus spouští novou televizní reklamu
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Před časem jsem, tuším, že na webu Plzeňského deníku, četl povzdech zřejmě zaměstnance, jak se tam přidávají aditiva na omezení pěnivosti kvůli potřebě naplnit kvasné nádoby na co nejvyšší mez. A stejný pisatel uváděl, že se vaří na hodnotu 13,5 extraktu a prokváší na 16! stupních. Na desítku či dvanáctku se pak ředí upravenou vodou (systém HGB) a dosycuje na správnou hodnotu CO2. Prostě "tradiční" výrobní postup jak vyšitý. Ale, jak říkám, na tu reklamu se rád podívám…