Komentáře
článku: Průmyslový pivovar v Chotěboři je unikát
Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času
V průmyslových pivovarech prý trvá vaření déle, zatímco v mini "vaří jinak, (překvapivě - pozn. autora) rychleji". To by mě zajímalo na základě čeho si dovolí ředitel pivovaru v Chotěboři Josef Tomek, tohle vypustit z úst? To chce tvrdit, že v minipivovarech nějakým způsobě šidí při výrobě, např. zkracují dobu chmelovaru, nebo vaření sladinky? To asi težko, když tohle je doménou těch velkých (např. tlakový chmelovar). Nebo že by nemyslel vaření, ale následné kvašení a ležení? No, tam to bývá buď srovnatelný, nebo o něco lepší opět ve prospěch minipivovarů. Takže opravdu nevím, proč takový nesmysl vůbec říká a proč se vlastně naváží do minipivovarů.
Vyhledávání