úvod
homepage

Komentáře

článku: Zelené pivo

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Jak na zelené pivo?, (Kulda, 03.06.2009 10:21) celé vlákno | reagovat
Zdravím
Jak se vyrábí takové zelené pivo? Opravdu se v něm louhují mladé zelené dubové listy?
Já zkouším vařit zelenkavé kopřivové pivo.
Volné náklady a volná vozidla v Evropské databázi TRANS vždy k dispozici, (kg, 28.04.2009 15:48) celé vlákno | reagovat

Od 5 let odehrává na evropském trhu logisticko – dopravní branže databáze volnýh nákladu a vozidel Trans významnou roli. V soucasné dobe, kdy dochází k utahování opasku, v dobe krize, se dopravní databáze ukázala jako ideální rešení, protože všichni se preci snažíme o minimalizaci nepotrebných nákladu. V Transu si každý muže sám najít náklad nebo vozidlo. Není nutná instalace aplikace, stací se zalogovat do On-line databáze Trans pouze pomocí hesla a loginu. Databáze je prístupná na strane www.logintrans.cz


http://www.logintrans.cz/
Re: Volné náklady a volná vozidla v Evropské databázi TRANS vždy k dispozici, (Dopravce, 05.05.2009 20:04) celé vlákno | reagovat
Co je to za příspěvek! Polská dopravní databannka inzeruje zadarmo na českém homebrevářském serveru. Ti poláci se nacpou všude a taky to tak vypadá. Těm, kteří dnes nemají problémy a touží po nich TRANS doporučuji vřele.
Zelené pivo u Starobrna, (Vašíček, 28.04.2009 14:18) celé vlákno | reagovat
No je fakt, že letos byla výroba a výtoč alespoň u Starobrna rekordní,"zeleno" bylo nejen na Starém Brně a i samotný pivovar musel zájem a objednávky překvapit.Jen ta cena, kdyby se častěji dostala pod 30, přestože jde o těžkou speciálku.Myslím, že příští rok začnou alespoň v Brně vyrábět o nějaký ten den dříve.A snad se rozšíří i počet pivovarů, které do toho půjdou...V.
News Specials, (Petr Ž., 10.04.2009 11:37) celé vlákno | reagovat
No Honzo, teď nám dovezl kamoš z Holandska, kromě jiných pecek, Alaskan Barley Wine, prý se dělá jen na velikonoce? Měls to?
Jinak v Beer Shopu v Amsterdamu mají hodně zajímavých lahůdek z USA mini, takže se konečně je bližší přístup i k těmto peckám (např Dog Fish IPAs 90 + 120 BU atd). Jo mimo jiné tam mají i Thomas Hardy s Barley Wine (ten jsem nikde již 10 let neviděl),ale již vařeného v pivovaru O Hanlons, tak ho porovnáme s tím z původním Ederlidge Pope. Máme ho ještě archivovaného (Vintage 1999) z brněnského Carrefouru. Myslím, že to bude zajímavé srovnání :)
No a asi největší pecka - Rodenbach začal vyrábět, asi po vzoru Single Malt Whisky, sudovou sílu, z jednoho sudu, nemíchaný, Vintage (3 letý) Rodenbach - Vin de Cereále (10 % alc !!).
Re: News Specials, (Honza Kočka, 11.04.2009 09:59) celé vlákno | reagovat
Alaskan Barley wine jse nemel.
Vloni jsem zkusil ty "cerealie" z Rodenbachu, zajimavy piti.

Ze zahranicnich specialu jsem mel pred lety v Helsinkach velikonocni cokoladove silny special z pivovaru Koff s 8% alkoholu. Lahudka...
Re: News Specials, (phrabina, 13.04.2009 23:57) celé vlákno | reagovat
Beer Shop Amsterdam - jde o nějaký nový obchod nebo jeden z dvojice Cracked Kettle / Bierkoning?
Vyhledávání