úvod
homepage

Komentáře

článku: Minisoutěž: Co asi potkanům chutná v pivě ?

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

HG filantrop a lidumil, (Jiri.J, 19.11.2008 18:56) celé vlákno | reagovat
H.G. Sběratel obrazů? Normální zloděj! Milovník bavorského piva? Spíše šašek, který si těmito lidovými výstupy dělal primitivní popularitu. Už tu odpornou kreaturu a prašivého vraha raději nezmiňujte pane Vašíčku. Pro H.G. mám jenom jedno označení a to Prase.
Re: HG filantrop a lidumil, (Zbyněk Vašíček, 20.11.2008 13:10) celé vlákno | reagovat
Máte pravdu, "prase" se na něj hodí, že kradl či "nuceně kupoval za pár marek" vzácné obrazy a jiná díla, z nichž mnohé se i poničily, díky tomu, je také zřejmé. Z.V.
No tak, pánové..., (Zbyněk Vašíček, 19.11.2008 12:01) celé vlákno | reagovat
Pánové, tak zatím "jen" 3 názory? Třebas připouštím, že se ochomýtáte blízko černé v terči...Z.V. S tim H. Goringem je to smůla, jen jsem uvedl, že měl rád bavorská piva a také byl proti vivisekci. Existuje prý snad jakási dobová fotografie, jak ochutnává z tupláku při slavn. otevření jakéhosi pivovaru v tehdejším Německu. Když to srovnám s dnešními reklamami...Z.V. 
Můj tip, (umbob, 17.11.2008 20:51) celé vlákno | reagovat
Možná nějaká látka přenesená do piva z chmele(humulon,...)Jinak ten "oslí můstek" s nacistickým zločincem mi zde nepřišel zrovna vhodný.
Svěratel obrazů a milovník bavorského piva Herr Goring, (Zbyněk Vašíček, 14.11.2008 11:11) celé vlákno | reagovat
Goring, uznávám, je spíše pro zajímavost, protože historici tvrdí, že on byl ve skutečnosti "veselá kopa, bodrý, žoviální, oblíbený, ale i obávaný". Vivisekci nemusel, ale o výsledky Mengeleho a dalších se občas zajímal. Asi si cenil některých zvířat více, než některých lidí. Jeho impozantní mohutná postava také napovídá, že byl pivař, snad mu chutnala spíš bavorská než saská piva. Přesněji ale o tom není nic známo. Hitler se prý z piva párkrát poblinkal a snad jej i nadýmalo, tak se prý pivu spíše vyhýbal.
Re: Svěratel obrazů a milovník bavorského piva Herr Goring, (Jiri.J, 15.11.2008 08:35) celé vlákno | reagovat
Pane Velíšku moc se koukáte ráno v neděli na televizi Prima.
Osobnost goeringa není nikterak komlikovaná, či tajemná. Prostě klasický zločinec. NIc víc. Goring byl zcela anetický jedinec s klasickou asociální poruchou osobnosti, infantilně egoistní, s nízkou sebedůvěrou, kterou hyperkomepnzoval extrémní potřebou exibice. Volní složka značně insuficientní. Bylo by to na skutečně delši rozbor. Vycházím z výzkumů  prováděných americkými psychology v rámci Normimberského procesu. Tak si laskavě ponechte ty nesmysly o bodrosti a žoviálnosti. Ono vnější vystupování obvykle nekoresponduje se skutečnými osobnostními determinanty. Nepleťte se prosím do věcí, o kterých nemáte ani páru. Už jen fakt, že zmiňujete takovou kreaturu jako je Goring je na pováženou. Nechcete ještěš zmínit, kteří přední nacisti měli rádi pivo? Mohlo by je to třeba ospravedlnit nebo dokonce rehabilitovat.  Stejně pochybuji,že skutečně existujete a nejste výplodem lidové tvořivosti, pro pobavení lidí na tomto webu.        
Re: Re: Svěratel obrazů a milovník bavorského piva Herr Goring, (Zbyněk Vašíček, 15.11.2008 13:44) celé vlákno | reagovat
Nejsem Velíšek (to byl mladý střihač, kameraman z Novy, který se nebál zasáhnout a odnesl to životem, zůstala po něm žena  dcerka),ale Vašíček. Na Primu nekoukám hezky dlouho, neb ji nechytám.taky mi jejich mediální skupina dluží nějakou omluvu a penízky za jisté haprování v jejich spřízněném rádiu. Jestli Vás dráždí, že jsem uvedl válečného zločince, prostě mám rád historii (pivo také) a hledám SOUVISLOSTIi. O té bodrosti a žoviálnosti u Goringa se fakt mluví (spíše od jeho kolegů, taktéž zločinců), stejně tak o Dr.Mengelem (že mu někteří dnešní "řezníci" nesahají ani po kotníky, při všech těch hrůzách, co provedl, prý pracoval s německou precizností a důsledností, o níž se mnohým  dnešním medikům a Dr. může jen zdát...).Za války můj děd pracoval v protiodbojové sk. Carbon, za války byl ředitel školy a kina, kolikrát mu hrozili koncentrákem, pomáhal dělat i potrav. balíčky do intern. tábora ve Svatobořicích. po válce ho podusili pro změnu rudí Khmeři. Nemám důvod obdivovat ani nacisty. Jen to (je) dávám do souvislostí s pivem a vivisekcí čili pokusy na zvířatech-viz Goring. Co je špatného na zveřejnění faktu, že Hitlerovi prý nešmakovalo pivo?? Prý ani Stalinovi...víte o to, že i vězni v gulazích si dokázali připravit chlebný kvas ?? Mějte se, Z.V. , Brno  
Göring, (Jiří Kaňa, 14.11.2008 08:14) celé vlákno | reagovat
Göring není zrovna nejšťastnější příklad ochránce zvíat, vzhledem k tomu, že byl Vrchním říšský lovčím.
Tipuji nějaký fytoestrogen.
tip, (ladin, 14.11.2008 08:02) celé vlákno | reagovat
Mym tipem je ethanol.
A pro ochrance zvirat mam nemilou zpravu. Pokud se jedna o seriozni vyzkum na laboratornich zviratech, tak po skonceni testu jsou zvirata utracena, protoze probehle testovani (i kdy pro zvire na prvni pohled bez uhony) by mohlo ovlivnit vysledek testu nasledujicich a je zbytecne tyto zvirata dale zivit.
Vyhledávání