úvod
homepage

Komentáře

článku: Pivní fórum, setkávání homebrewářů

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Jsem pro, (skobi, 13.10.2008 20:06) celé vlákno | reagovat
Za mě Praha, Olomouc. Ideal :)
skobi
setkavani homebrewaru, (dadas, 12.10.2008 23:02) celé vlákno | reagovat
chtel bych se jenom optat, jaky by byl zajem o pripadne setkani homebrewaru na podzim tohoto roku, asi tak v druhe polovine listopadu, nez vypukne predvanocni frmol. Schazime se takto jiz ctvrty rok v uzkem kruhu 8-10 lidi. Bylo by dobre tento okruh rozsirit, prostory mame, vybira se vstupne na pokryti nakladu - pivo, degustacni vzorky a jidlo, vetsinou se vejdeme do 250 CZK, ale v tom je jiz vse - zbyva jenom degustovat vzorky a pote piti a diskutovat o dane pivni problematice. Navrhnete, kdy by akce mela zacit, obvykle zaciname v pet odpoledne, ale to je pro mimoprazske asio pozde a pak by se muselo zacinat drive. Tesim se na Vase podnety.
Dadas
Chybí Brno, takže tam kde?, (Vašíček, 04.10.2008 13:43) celé vlákno | reagovat
Pánové a dámy (doufám, že budou přibývat),protože chybí Brno, kterému navíc nelze upřít, že se i s kvalitou komerčních piv zejména za posledních 15 let výrazně zlepšilo - napadlo mě, proč také nazahrnout i Brno do míst setkávání. Navíc je dopravně dobře dostupné zejména pro lid pivařský a homebrewnický zejména z východu ČR. Navíc nám tu místy roste zajímavý chmel.Věřím,že na Starobrnu by se našel člověk, co by to podpořil, taktéž na pivařském-sladařském výzkumáku v Brně-Husovicích.Co vy na? Zbyněk Vašíček, brno
Re: Chybí Brno, takže tam kde?, (Honza Kočka, 07.10.2008 16:11) celé vlákno | reagovat
Brno je take samozrejme v planu. NAvic je to zatim s Hradcem Kralove jedine misto, kde jsme jako Svet piva delali degustace:)

Pokud se podari dohodnout nejake misto i v Brne, ted maji jine starosti nez sraz homebrewingu(prevadeni vyroby a tak), urcite se to zde objevi.
Pivni forum, (Honza Kočka, 03.10.2008 12:17) celé vlákno | reagovat
Tak pivni forum uz funguje. Zalogovani je spolecne pro cely server. NAstavil jsem tam zakladni diskusni oblasti. Pokud byste chteli dalsi, staci napsat na honza@homebrewing.cz.

A pokud by chtel nekdo tuto diskusi moderovat, budu jen rad:)

www.pivniforum.cz
u antéňáka, (AjK, 01.10.2008 12:12) celé vlákno | reagovat
Pokud bude setkávání putovní rád k anteňákovi přijdu.
Poucil bych se i odjinud...., (Bierhanzel, 25.09.2008 15:30) celé vlákno | reagovat
Myslím, že za zmínku stojí i forum varimpivo.kvalitne.cz

Kde, je pěkně nastíněno jak to má asi vypadat. A jistě to pomůže i našemu forum. Jen tam skoro nikdo nechodí.
Reakce, (Daniel, 25.09.2008 08:46) celé vlákno | reagovat
Bylo by dobre, kdyby se konali takoveto setkani. Urcite by to bylo vsem prospesne, dozvedet se neco vyc o dostupnosti surovyn a o technologii vyroby piva v domacich podminkach. Ja osobne sem pro.
Vyhledávání