úvod
homepage

Komentáře

článku: Nenechte se unést !!!

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

význam?, (emu, 30.06.2008 22:39) celé vlákno | reagovat
Popravdě příliš nechápu smysl tohoto článku? Je potřeba kritiku Gambrinusu psát na tento web? Pro koho? Jaký to má význam? Nechápu.
Nesnášíš Gambrinus? Proč tady propaguješ jeho reklamní kampaň?
Tenhle blog jsem vážně nepochopil... omlouvám se, ale je trapné se strefovat do G za každou cenu. Daleko lepší by bylo ho ignorovat a psát o dobrých pivech. A když už tedy o Gambáči, tak z hlediska piva, ale ne snad nějaké soutěže.
Re: význam?, (Martin Jarošek, 02.07.2008 10:31) celé vlákno | reagovat
Za normálních okolností bych Gambrinus a podobné močůvky ignoroval a nepil, avšak díky nečistým obchodním praktikám nadnárodních molochů(korupce výčepních, klamavá reklama, porušování hospodářské soutěže)je trh zamořen těmito výrobky natolik, že je těžké nalézt u nás hospodu s normálním pivem. V boji proti prznitelům (potažmo plznitelům)českých pivovarnických tradic je škoda každého jadrného slova, které padne vedle a svobodné vyjádření názoru přes veřejně šířený internet je jedno z mála pozitiv, které nám v naší zastupitelské pseudodemokracii ještě zbylo. Nelíbí-li se ti podobné blogy nebo je nechápeš, tak je nečti.Toto je tvá svobodná volba.
Re: Re: význam?, (emu, 02.07.2008 14:02) celé vlákno | reagovat
Jasně, já jsem jen "svobodně vyjádřil názor přes veřejně šířený internet" na tento blog...
Tvoje předchozí blogy byly fajn. Proti tomuhle jsem se ozval, protože mlčet znamená souhlasit ;-)
P.S. rada nečti blog co se ti nelíbí je neuvěřitelně krásná, jen by mi mohl někdo poradit, jak mám zjistit, že se mi blog nelíbí, aniž bych ho přečetl?
Re: Re: význam?, (Petr, 03.12.2008 17:28) celé vlákno | reagovat
Pokud máte pocit, že používají klamavou reklamu nebo porušují pravidla hospodářské soutěže, tak podejte trestní oznámení nebo podnět k šetření! Jasně, znám váš argument, soud ani ÚHOS proti velké firmě nepůjde. Ale to je hloupost, pokud máte pravdu, tak se toho chytnou média a nezapadne to. Nebo je to jen obviňování bez důkazu? To asi spíš, že? Tak prostě napište, že je nemáte rád a nesnažte se svou nenávist (na kterou máte jistě právo) podpírat evidentními nesmysly. Nikdo jim nevěří a děláte ze sebe komika.
Re: Re: Re: význam?, (antihnusák, 04.12.2008 09:11) celé vlákno | reagovat
Bravo, už jsem myslel, že "pivní misionáři" vymřeli :)
Re: význam?, (Tomáš Kroupa, 02.07.2008 15:35) celé vlákno | reagovat
Já mám rád humor a nemám rád Gambrihnus, proto se mi tento příspěvek do blogu líbí. Díky za tip na obranu proti G-únosu.:-) Třeba sem náhodou při vyhledávání svého oblíbeného loga na netu zavítá nějaký G-konzument a dozví se smutnou pravdu o svém omylu. Už nejen proto si myslím, že takové reakce na pivní weby patří...
Přetížení? Spíš omyl. , (Mirducha, 30.06.2008 20:57) celé vlákno | reagovat
Přetížení několika Géčky mi nehrozí. Znám lepší piva. Ale proti gustu žádný dyšputát - znáte to. Nicméně zmiňovaná reklama na Gambrinus mi také nepřijde nápaditá. Popravdě - spíš mi vadí. Nevím jaký bude její efekt, ale pro mně její tvůrci dopadli jako naši fotbalisté na Euru.Prostě propadli.
Vyhledávání