úvod
homepage

Komentáře

článku: Pivovar Kocour Varnsdorf

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Pozdrav, (Štefania, 24.04.2008 01:04) celé vlákno | reagovat
Nevládne tu nějaké ticho pánové? Ludwig, už máte pivečko ochutnané? Honzo moc Vás zdravím.
Re: Pozdrav, (Luděk, 24.04.2008 14:21) celé vlákno | reagovat
Ano, vládne ticho, ale na Pivním infu se o Kocourovi již hovořilo
Re: Re: Pozdrav, (Honza Kočka, 24.04.2008 16:07) celé vlákno | reagovat
Prodavame prvni varky, oficialni predsatveni ve VArnsdorfu bude na Carodejnice. Web Kocoura v prubehu kvetna, s tim prvni tacky, sklenicky atd...

V lete pak na prvni pivovarske akce. Vse bude na netu Kocoura...
Re: Re: Re: Pozdrav, (Prd, 25.04.2008 12:18) celé vlákno | reagovat
Ty první várky jsou Rauchweizen a Stout co se teď všude možně točily? Nebo jsou z Pivovarského domu? Díky za info.
Re: Re: Re: Re: Pozdrav, (Honza Kočka, 25.04.2008 18:03) celé vlákno | reagovat
Tyto piva jsou od nas z VArnsdorfu. K tomu mame jeste svetly lezak a weizen.
Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav, (Prd, 25.04.2008 18:33) celé vlákno | reagovat
Díky za info. A i za ty piva samozřejmě:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav, (Honza Kočka, 25.04.2008 18:41) celé vlákno | reagovat
Dalo se to pit?:)
Na leto planujeme saison, american pale ale. A pak take zase neco na Vanoce...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav, (Prd, 28.04.2008 11:30) celé vlákno | reagovat
Měl jsem je v klubu Netopýr v Brně a i přesto že tam měli problém s nedostatčnou pěnivostí mě vcelku chutnaly.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav, (Ludwig, 28.04.2008 23:52) celé vlákno | reagovat
Ja taktez.. Fleda je proste super!
Bohuzel jsem prisel asi 5 min pote, co skoncil ten kourovy Weizen. Zato jsem byl druhy, ktery ochutnal ten Smoked Stout.
Chutove opravdu vydarene, jen opticky me tam chybela ta pena.. vypadalo to jak cepovana kofola.. skoda.
..jestli to byla chyba te mlade vycepni, nebo chyba piva, nevim..
Ale kazdopadne vydarene pivko, to musim priznat!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav, (Dwarf, 28.04.2008 13:54) celé vlákno | reagovat
Rauchweizen jsem měl v Praze ve Zlých časech a škoda, že jsem měl čas jen na jeden kousek... Stout jsem měl naopak jen třetinku (skoro bez pěny) v Netopýru a měl jsem co dělat, abych to dopil - přišlo mi to takové prázdné se silným kávovinovým dozvukem... asi stout nebude ta pravá pivní kategorie pro mě...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav, (hroch, 28.04.2008 21:31) celé vlákno | reagovat
Při osobní návštěvě 7.4. v Kocourovi jsem měl možnost ochutnat ještě nezcela uleželý Stout s větší chutí po kávě, ale vcelku příjemně vyrovnanou chutí. Weizen byl naprosto skvělý a odvezli jsme si sud. Ležák byl silnější a dost sladký s lehkou chutí jakoby po sladovém extraktu ale velmi pitelný, taky jsme si vezli sud. Rauchweizen nebyl v době návštěvy taky ještě uleželý, ale nakouření bylo decentní jistě příjemnější než u nakuřovaného ležáku z Chýně. těším se na další druhy.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav, (Petr Žalio, 28.04.2008 22:03) celé vlákno | reagovat
Rauchweizen se směle blížil k těm franckým a Stout patří k těm nejlepším na světě spolu z malých USA,GB,Scands+Balts pivovarů. Více k chutím v podrobném článku na Blogs.
Jen tak dál!! Blahopřeji
Vyhledávání