úvod
homepage

Komentáře

článku: Letní pivní blues

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

To je bolest, (Petr Hrkal, 07.10.2007 20:12) celé vlákno | reagovat
která nás vždycky hrozně zlobí, nedostatek informací.. Obsluha ví maximálně, že točí dvanáctku a pokud se vám nepodaří chytit majitele nebo sládka, tak se nedovíte nic. Ještě tak máte šanci jít na exkurzi nebo něco vyšŤourat na netu. To je prostě trestuhodné. V každém pivovaru,kor tam,kde se vařej speciály, by vám měli hned u vchodu vrazit do ruky letáček, kde byste se dozvěděli jaké pivo je k dispozici,jak vzniklo, proč vzniklo, z čeho se vaří atd. Majitelé zamyslete se! A my, zákazníci, vyžadujme to!
Rauch a jine kategorie, (honza, 05.10.2007 18:51) celé vlákno | reagovat
A treba zase me, a take si myslim, ze nejsem uplne sam, by dost zajimalo, jestli to byl rauch nebo ne. Vzdyt echtovni rauch tady zatim varil jen Tomas Mikulica v Chyni A Pivo Praha v Pivovarskem dome...ale o kralikovi jsem neslysel...
já myslím, (Dwarf, 05.10.2007 10:40) celé vlákno | reagovat
že třeba (a nejen) mně je celkem jedno, jestli to spadá do kategorie Rauchbier nebo do nějaké jiné, mně to rpstě buď chutná nebo nechutná (a klidně si to budu pamatovat jako polotmavý ležák) :)
kouřící králík, (Jiri.J, 05.10.2007 09:31) celé vlákno | reagovat
"Kouřící Králík- polotmavý ležák". Má být co? Rauchbier vařený z nakouřeného sladu nebo jen ta polotmavá 12%. Má o tom někdo nějaké povědomí?
Vyhledávání