úvod
homepage

Komentáře

článku: Příjemné překvapení na Červené Lhotě

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

to Chody, (Míra Šmíra, 29.09.2007 21:21) celé vlákno | reagovat
Nebyl jsem u vzniku Pardála v Budvaru, ale proč jde na trh, je zřejmé! Právě aby vyhovoval URČITÉ skupině lidí, takhle si nás marketéři a brandmanažeři dělí, říkají tomu Cílová skupina, tržní pozicionaliazace apod. Všichni víme, která skupina to je a co pije.
Pokud této skupině Pardál nevyhovuje (zatím brzo hodnotit, je to ještě "mlaďas"), tak Budvaru tenhle pokus prostě selhal. Ale je dobře, že to zkusili.
To MŠ, (Chody, 29.09.2007 09:45) celé vlákno | reagovat
Pokud nemáš s Krakonošem skoro žádné zkušenosti, tak ho do diskuse prostě netahej. Ono tak nějak není nad vlastní zkušenost ...
Nemyslím, že by pivo (Pardál) mělo vyhovovat nějaké určité skupině lidí, každý má prostě jinou chuť a nemyslím, že by se dalo paušalizovat to a to pivo zachutná těm, co mají v oblibě jiné určité pivo, takhle to prostě není.
Stejně jako Pardál nevyhovuje většině gambrihnusáků ...
Chody, (Martin Štros, 29.09.2007 01:08) celé vlákno | reagovat
Tak abychom to uzavřeli, neporovnával jsem hořkost Pardála s hořkostí Krakonoše, jen jsem konstatoval, že tomu, kdo je zvyklý na hořké pivo, může Pardál zachutnat bez problémů. Krakonoš se sem do diskuse dostal díky mému kamarádovi, jehož Pardál uspokojil.
Musím upřímně přiznat že s Krakonošem mám minimum zkušeností a vycházím hlavně z toho co jsem kde slyšel a četl. Těžištěm mého příspěvku nebylo hodnotit Krakonoše, ale upozornit na skupinu lidí, kterým Pardál vyhovuje.
PI, (Chody, 28.09.2007 21:54) celé vlákno | reagovat
Protože z Pardála je cítit jen ta hořkost, dovolil bych si napsat extra hořkost. Prostě Krakonoš není až tak hořký, že by se jeho hořkost mohla srovnávat s Pardálem .... Na tomto mém názoru se prostě nedá nic měnit.
Proc ne, (Njorloj, 28.09.2007 19:30) celé vlákno | reagovat
Ja si ale myslim, ze tenhle clanek je hlavne o napadu a dle meho zajimave propagaci a vy hned lejete Pardala do kanalu. Osobne si myslim, ze takovato propagace spojena s ochutnavkou je lepsi nez ruzna jina pokoutna cinnost velkovarenskych. Rad bych docela pana nekde s pivobaglem potkal, neb s Pardalem sem tu cest jeste nemel, ale asi tusim co muzu cekat.
tak jak je to s tou hořkostí :-), (Martin Štros, 28.09.2007 18:43) celé vlákno | reagovat
Psal jsem někde, že je Krakonoš "extra hořký" ???
To MŠ, (Chody, 27.09.2007 19:49) celé vlákno | reagovat
Jen se neboj, po celém jednom pivu lze G poznat, Krakonoš prostě nebyl extra hořký ....
Krakonoš že není hořký?, (Martin Štros, 27.09.2007 19:35) celé vlákno | reagovat
Ale no tak Chody, vždyť ty nepoznáš ani Gambrinus :-)) Nepodtáčeli ti ho tam náhodou? :D
Pardál ne e, (Weetek, 26.09.2007 15:40) celé vlákno | reagovat
No, já Pardála ochutnal na nedávném čtenářském setkání a podruhé už nemusím. Není to pivo vyloženě nedobré, al je chuťově tak fádní a nezajímavé, že nemám důvod se mu nějak čileji věnovat. Smysl celého článku mi tak trochu unikl. Pravda, i já jsem mile rozrušen, když můžu v hospodě či jinde konzumací alkoholu něco vyhrát. Naposled to byl blikající hopík za šest panáků nechutně lepivého pseudolikéru Polar. Hopíka doporučuju (perfektně straší naši kočku), nápoj nikoliv.
Pardálové a Kvapilové, (Roman Holoubek, 26.09.2007 14:37) celé vlákno | reagovat
Jisté příbuzenské vztahy s panem A.Procházkou Karel Kvapil má. Oba mají vyladěné jazyky na hořčí a prázdnější piva. Oběma chutná. Tak jako i ostatním G-Kvapilům a R-Kvapilům. Bohužel - zvyk je železná košile.
To jak vznikal Pardál prozradili i samotní Budvaráci. Testovatelé z řad veřejnosti nebyli vybírání v budvarských hospách, ale ponejvíce v G-hospách. Výsledek - pivo, které je dle mne o stupeň lepší než G. Ale o mnoho stupňů horší než Budvar.
I to byl záměr. Neztratit pijáky Budvaru, ale získat část pijáku Géčka.
Tož tak ...
Pařdál, (Míra Šmíra, 26.09.2007 11:43) celé vlákno | reagovat
Ruksak-pípa jako nápad dobrý, ale Pardál špatný, špatný. Degustoval jsem ho už před půl rokem, jako pomocníka jsem si k němu otevřel Eggenberg z Krumlova, ale bylo to nebe a dudy. Pardál inzeruje na etiketě bohatou pěnu, nemůžu ale psoudit, neboť to co pěnu při nalití připomělo tam do pár vteřin už vůbec nebylo. Chuť prázdná, jen ta slušná hořkost.
Vyladěno samotnými pijáky, hlásá slogan, ale pochybuju že ti pijáci předtím pili něco jiného než Ghnus. Spíš vyladěno produktmanažerkou, pak to chápu, proč je to pivo takové a proti čemu s ním chce Budvar bojovat. Pro G-spotřebitele určitě ujde, já raději hnedtak neokusím...
Anheuser ho možná potom použije jako HGB pro Bud light? :-)
Pardáálovééééé!, (Tomáš Kroupa, 26.09.2007 11:12) celé vlákno | reagovat
Horší než Gambáč?!? No to snad ne! To bude až v případě, že nám Budvárek prodají Anhauserovi - chuťkaziči. Kdyby to připodobnili svému patoku, tak světe div se - pod úroveň G by se dalo dostat, ač je to k nevíře. Pardál proti Bud Lite je králem. Budeme ještě škytat po Pardálovi. František je jistě František, ještě jsem neměl tu čest :-(, ale já se tedy stavím na druhou stranu a Pardál nebudu kritizovat - při cyklovýletě bodl. Jestli bych u něj vydržel celý večer - to bych raději zvolil Regenta, jinde než v tomto kraji se snad stále netočí.
PI, (Chody, 26.09.2007 07:59) celé vlákno | reagovat
Byl jsem letos na dovolené v Podkrkonoší a měl to štěstí, že jsem mohl každý večer zajít na točeného Krakonoše, ale že by byl nějak obzvlášť hořký, to jsem si tedy opravdu nevšiml ...
Pardálek ?, (Martin Štros, 26.09.2007 01:27) celé vlákno | reagovat
Při otevírání článku jsem si říkal, jestli náhodou nezaložili na Červené Lhotě minipivovar a on z toho Pardál ;-)))
Já s ním mám takové zkušenosti, že v když jsme s kamarády zašli na Pardála na jihu Čech, nikomu nás (tuším tak 7 lidí ?) nechutnal až na jednoho člověka- ten pocházel z Truitnova a byl "odkojen" Krakonošem. Pardála si nemohl vynachválit. Prostě hořkost je jen pro někoho. Kdo je má hořké pivo rád, nemusí pohrdnout ani Pardálem.
???, (Luděk, 25.09.2007 21:59) celé vlákno | reagovat
On teď bratranec Karla Kvapila působí na jihu Čech coby Antonín Procházka???
Pardála, (Dwarf, 25.09.2007 21:19) celé vlákno | reagovat
jsem měl akorát lahvového (koupil jsem si 2 a ten druhý se chladil 3 týdny...), chuťově prázdné, docela dost hořké, nevybízí k dalšímu napití... (když je člověk unaven a žízniv, jedno žízeň uhasí..., pak je chuť na něco lepšího)

btw: příspěvek píšu při 4. Františku 13° z Oslavan, doufám, že to má hlavu a patu :) páš tohle je úplně jiná kategorie...a moc mi to chutná
PI, (Chody, 25.09.2007 18:50) celé vlákno | reagovat
Můj názor na Pardála je zde - http://www.pivni.info/CVNT/Covynato_10_pardal.htm
Pardal?, (lada, 25.09.2007 18:37) celé vlákno | reagovat
Jaky je nazor ostatnich na Pardala? Cetl jsem clanek, kde byl Pardal hodnocen dokonce pod (!!!) urovni Gambrinusu: http://www.svetpiva.cz/article.php?ID=1180
A nedavno u nas (99 % Plzen a Krusovice) jedna hospoda vyvesila stit Budvaru. Vcera byla prilezitost zajit na jedno, tak jsem to navrhnul, myslel jsem samozrejme na lezak, ale zbyli tri kamosi okamzite napad vetovali - pry si tam uz dali Pardala, ani to jedno pivo nedopili a pry tam uz nikdy nevlezou...
Vyhledávání