úvod
homepage

Komentáře

článku: Minipivovary v Dublinu

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

pro Zbyňka Holana-sortiment v Porterhouse, (Tomáš Semrád, 25.02.2008 14:19) celé vlákno | reagovat
Zbyňku zdravím, měl bych na tebe jeden drobný dotaz. V článku jsi napsal, že v Dublinu mají všechny 3 mini Porterhouse stejný sortiment, tj. 3x stout, 3x ale, 3x ležák a vždy jeden seasonal special (sezónní speciál). Tedy 10 piv na čepu!
Mohu prosím vědět, zda "ten stejný pivní sortiment" je vyráběn v každém mini v Dublinu dle stejných receptur nebo se to uvaří v jednom a do ostatních se to pouze dopraví k výtoči? Popřípadě, něco se dělá na v jednom, něco ve druhém a něco ve třetím Porterhouse, a pak se to vše dohromady prodává ve všech jejich provozovnách?
Díky za info
Díky!, (Zbyněk Holan, 17.07.2007 17:59) celé vlákno | reagovat
Jo Romane, no právě... dyk jsme se o tom bavili... poezie není můj styl...
Nějaké baby? Možná jo, ale žádná mě neokouzlila. Pivko ovšem jo!
spousta informací, (Roman Holoubek, 15.07.2007 18:51) celé vlákno | reagovat
Díky Zbyňku, už jsme se o tom bavili. Vždy vyžaduješ spoustu informací (viď ty úředníku jeden:-) ale také je poskytuješ.
Pokud bych se někdy v Dublinu vyskytoval, pak by Tvůj článek byl jedním z mých průvodců.

PS: A trocha poezie by nebyla? Nějakou pěknou babu (po anglicky baby) jsi nepotkal?
Díky za info II, (Petr Žalio, 14.07.2007 15:38) celé vlákno | reagovat
No výborně Zbyňku! Dobré informace, které se budou určitě hodit. Jen tak dál.
pivečko pivo, (jaroslav Stofko, 13.07.2007 13:09) celé vlákno | reagovat
tak ten Eisbrau bolo pivo vyrábané v chebskom pivovare zal.1872 a zruš.koncom 20.storočia,neviem si spomenut presný rok,ale to nevadí,po zrušení pivovaru sa vyrábal v pivovare Gambrinus,samo že mám etikety,však som zberatel.
Len mi je trochu zvláštne,že to pivo sa v sučasnosti predáva,lebo ak dobre viem tak sa už nerobí,to by som mal nové etikety,neviem k tomu čo dodat.
A co se týče toho Chocolate Truffle Stout,tak to by som velmi rád ochutnal,určitem zaujímavá chut
Děkuji všem !, (Zbyněk Holan, 12.07.2007 16:13) celé vlákno | reagovat
Prima, tedy zdá se, že záhada je vyřešena. Myslím, že pokud ho nyní vyrábí PU na vývoz, tak už to nebude žádná hitparáda... Chebské pivečko mi ovšem chutnalo (bývávalo).

Objevování zdar !
EisBrau, (Petr Buriánek, 12.07.2007 14:29) celé vlákno | reagovat
EisBrau opravdu vyráběl Starovar Cheb, mám doma etiketu. V rychlosti jsem juknul na web a je tam nyní uváděn výrobce PU a obsah alc. 5 % (někdy 4,9 %).
Díky za info., (Jiri.J, 12.07.2007 13:29) celé vlákno | reagovat
Díky za příjemný a co do informací vyčerpávající článek o Dublinu. Bohužel tam asi v dohledné době nevyrazím, ale sliny se mi sbíhají na ty lahůdky. Tak alespoň dobudoucna mám inspiraci.
Dublin, nádhera, (Weetek, 12.07.2007 09:55) celé vlákno | reagovat
Díky za pěkné tipy. Byl jsem v Dublinu před lety, ale to jsem ještě po minipivovarech nekoukal, byl jsem celý okouzlený Guinnessem, Harpem a Killkeny. Dneska už bych jednal jinak :-)
Mám pocit, že u Porterhouse mívali akci pivo zdarma za jakokouliv přinesenou (plnou) láhev piva, které ještě nemají. Jiank "záhadné" české pivo EisBrau jsem pořídil před třemi lety v krámku s nápoji ve střední Anglii, ale nedokázal jsem rozluštit, kdo a kde ho vaří. Podobné etikety míval pivovar v Chebu, ale kdo ho vaří dnes, to netuším.
Vyhledávání