úvod
homepage

Komentáře

článku: Domácí výčep

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Opravdu zbytecne, (Njorloj, 06.11.2007 17:56) celé vlákno | reagovat
Tohle me opravdu prijde jako zbytecna zalezitost. Docela se mi libi, jak to Plzen umi prodat, je videt ze na to maj lidi. :-) Jak uz tu padlo, neni nad to nacpat soudek i s pipou v cene 230Kc do lednice a za zbylych 4769 Kc si koupit pivo a pumpovat.

2 Chody: dle meho by nemel byt problem sehnat tesneni v kazdem pivovaru, kde soudky plni. Ja si jezdim pro nefiltrovane novopacke a cufl je vzdy v cene piva, takze dle meho staci si rict o nahradni.

Jinak pro info: Paka plni soudky bez problemu, v nabidce je nefiltrovana 11ka nebo 13ka - staci ho rucne primo z kohoutu z tanku, takze tech 7 dni taky nezaruci - ja zase rucim ze dyl jak den mi v tom sudu nevydrzi :-). Termin plneni je vsak do druheho dne, nejlepe dopoledne privezt, kdyz sou chlapy ve sklepe a druhy pracovni den kolem obeda je vzdy pripraven. A jeste jedno soudkove pozorovani: kdyz sem asi pred tejdnem zevloval pred vraty do pivovaru, tak me vydesil hovnocuc ze Staropramenu co stal na dvore, tak sem se preptal jakoze co tu dela. Tak soudky pro Staropramen se plni prave na lince v Pace, ktera ji disponuje - sem prijede cisterna a odvazi se palety se soudky.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání