Otázka na Jaroslava. V Žamberku se vaří medové a konopné pivo? V jaké je stupňovitosti? Světlé, tmavé? jaký je současný sortiment?
K Žamberku mě totiž váží i vzpomínkyna mé první pracovní působiště, kdy jsem tam pravidelně měl dětskou ambulanci. Pivovarská restaurace otvírala až po 4pm a jelikož jsem v Žamberku nebydlel, zůstával jsem přes noc spát v kanclu na místní poliklinice. Tehdy se vařily 4 druhy piva 10, 12, 13 světlé a 14 tmavá. V muzeu naproti pivovaru tehdy dokonce probíhala i výstava pivovarnictví (mimochodem tam bylo mnoho historických exponátů ze Slovenska). Jó to byly časy...
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
K Žamberku mě totiž váží i vzpomínkyna mé první pracovní působiště, kdy jsem tam pravidelně měl dětskou ambulanci. Pivovarská restaurace otvírala až po 4pm a jelikož jsem v Žamberku nebydlel, zůstával jsem přes noc spát v kanclu na místní poliklinice. Tehdy se vařily 4 druhy piva 10, 12, 13 světlé a 14 tmavá. V muzeu naproti pivovaru tehdy dokonce probíhala i výstava pivovarnictví (mimochodem tam bylo mnoho historických exponátů ze Slovenska). Jó to byly časy...