úvod
homepage

Komentáře

článku: Ze zápisníku čističe trubek (2.)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

souhlas, (pavel houser, 20.08.2006 01:07) celé vlákno | reagovat
je to tak, i přes všechny ty prohřešky bývá pivo obvykle pitelné. možná by stálo za to ty prohřešky nějak seřadit podle závažnosti, nebo konkretizovat, jak je nejspíš pak poznáme na chuti? nebo to vždy bude "mokrý hadr"?
dobré pivo - zázrak?, (Martin Štros, 18.08.2006 19:48) celé vlákno | reagovat
Při čtení tohoto článku jsem si pořád říkal- jakto, že mi to pivo v hospodách většinou chutná...
kompresor, (petr, 17.08.2006 10:43) celé vlákno | reagovat
hospodu sice nemame ale becky mame docela casto...ale nikdy me nenapadlo nic z toho co je v odstavci o kompresoru...diky za to...
Vyhledávání