úvod
homepage

Komentáře

článku: Nepijte v pracovní době

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Dokonalý ranní budíček, (Tomáš Semrád, 26.01.2007 06:28) celé vlákno | reagovat
Tak dneska ráno se mi velmi, opravdu velmi špatně vstávalo, navíc ještě bolí zoubek a abych se pořádně v práci nastartoval vzpoměl jsem si na tuto, po ránu opravdu skvělou reklamu a vida, životabudič se dostavil....Ještě by to chtělo nějaké skvělé pivko na spláchnutí, třeba právě to ze spotu a pak by to bylo úplně dokonalé...Bohužel u nás v kantýně mají jen Zlatého bažanta 12..., kde ty časy jsou, co tady léta prodávali třeboňského Regenta 10 i 12, avšak po změně nájemce ho vystřídal slovenský "Heinek" a Starobrno, kteří mě až zas tak neprovokují jako pohled na ubrusy na stolech. Můžete hádat s jakým písmenem....
pravý gambrinus, (Martin Borský, 04.06.2006 22:41) celé vlákno | reagovat
má pravdivou reklamu. Totiž když před hospodu přijede náklaďáček s kegy, hospodský otevře výtah do slepa a štamgasti čekají na vhazování od řidiče náklaďáčku... ano , takový ťukec s plným kegem je stejně pravdivé jako ta skvělá chuť g-hnusu!
Hodně dobrý, ..., (Myrek, 03.06.2006 06:29) celé vlákno | reagovat
... docela bych si tipnul, že v tom má prsty nějaký náš krajan. Na reklamu jsem docela fanda a rád si ji prohlédnu. Zaujme zejména dobrá (tento příklad) a úplně blbá (nemohu si právě vzpomenout - ale třeba ty německé, kde je voda jako dar země a reklamy působí jako přírodovědný film). Jo už vím - Krušovice, ty jsou hodně blbý.
Reklamy, (Radko Pondělíček, 02.06.2006 18:33) celé vlákno | reagovat
Jo jo škoda že se podobné reklamy nevyskytují i u nás. Přitom to před takovými pěti léty nebývalo s pivní reklamou v TV tak špatné jako teď. No co, chuť co dělá přátelé a vsítění pár kousků alespoň osloví svou stupiditou a naprostým nedostatkem nápadu...
Třeba se taky někdy dočkáme..., (Zdenda Šťastný, 02.06.2006 16:49) celé vlákno | reagovat
... podobně povedené reklamy na česká piva.
Už by bylo na čase se odtrhnout od chuťi, která možná dělá přátelé a dokonce to zvládá tak dokonale, že tam vlastně nemusí být.
Klip na Greene King IPA mě taky hodně pobavil. Díky!
Parada, (Njorloj, 02.06.2006 09:08) celé vlákno | reagovat
megalol :D :D :D - a ten nazev toho stremu me dorazil :-)))))
:-)))))), (Standa Jakoubek, 02.06.2006 08:17) celé vlákno | reagovat
fakt bomba takhle na pátek na ráno v práci :-))))))
Super, (Roman Holoubek, 02.06.2006 07:47) celé vlákno | reagovat
Díky Jirko, to jsem při pátečním ránu potřeboval. Hezky jsem se zasmál.
Vyhledávání