úvod
homepage

Komentáře

článku: Volby 2006 z pohledu pivaře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Privatizace Budvaru???, (Tomáš, 20.02.2007 09:19) celé vlákno | reagovat
Takhle ještě nikdo z vlády nemluvil:
http://hn.ihned.cz/?m=d&article[id]=20474230
respektive
http://hn.ihned.cz/c3-20476400-500000_d-zatim-se-vstupu-rusu-do-cez-nebojim
Omezení reklamy, (Tomáš Semrád, 29.01.2007 15:57) celé vlákno | reagovat
Omezit reklamu na piva jako je např. Gambrinus a jemu podobní rozhodně!!! Takové vymývání hlavy bych šmahem úředně zakázal....
Zkusit to znova, (Tomáš Semrád, 29.01.2007 06:33) celé vlákno | reagovat
A co nyní, když už teda nějakou tu vládu máme, zkusit oslovit s podobnými dotazy právě ty parlamentní strany, aby nám ukázaly, jak to s pivem myslí oni? Co ty na to Jirko?
taky se mi to líbí, (Martin Štros, 31.05.2006 21:13) celé vlákno | reagovat
Skutečně je to dobrý nápad, ale upřímně řečeno, názor ani jedné ze stran, která odpověděla, mě nezajímá. Komunisté jsou jedinou parlamentní stranou, ale myslím (doufám), že se k moci nedostanou, takže zajímavé jsou z mého pohledu názory čtyř stran (ČSSD, KDU, SZ, ODS), které se nevyjádřily.
Jinak já teda to, že se neozvaly, na rozdíl od jiných pisatelů nechápu! Strany jsou tu přece pro nás, jak často vidíme v jejich předvolebních materiálech!!! Nemusí přece odpovídat nějaký hlavní představitel, ale kdokoliv ze strany! Takže je opravdu škoda, že to moc nevyšlo. Ale chválím pokus.
Re: Franta, (Jiří Kaňa, 31.05.2006 20:00) celé vlákno | reagovat
Dotazy, uváděné v článku, jsou ty původní.

"...poslání meilu před volbami nemá moc naději na úspěch u velkých stran..." Já si zas na druhou stranu říkám - kdy jindy by strany měly intenzivně komunikovat s voliči, nebo alespoň předstírat vstřícnost, než právě před volbami? A pokud zveřejní e-mail, tak snad počítají s tím, že se jich tu a tam bude někdo na něco ptát.
Zajímavý nápad, (Franta, 31.05.2006 19:54) celé vlákno | reagovat
Musím konstatovat, že se jedná o zajímavý nápad. Asi dokáži pochopit, že poslání meilu před volbami nemá moc naději na úspěch u velkých stran, ale přesto si myslím, že otázka množství piva proti výrobcům vína, by se měla objevit po volbách, na všechny "nově" zvolené strany. Snad se potém ledy pohnou. Je mi jasné, že nikdo mimo nás o tomto nepoměru neví.
Jinak dobrý článek, možná by stálo za to zveřejnit i původní dotaz na jednotlivé strany.

S pozdravem "Dej bůh štěstí" a šup tam s ním ahoj Franta
báječné, (Colega, 31.05.2006 14:54) celé vlákno | reagovat
to je přesně to, co jsem chtěl číst

a ještě by to chtělo 2. pokus po volbách u nově parlamentních stran - ať vím, na koho v příštím volebním období nadávat :)
napad, (Njorloj, 31.05.2006 09:10) celé vlákno | reagovat
Vyborny napad a perfektne zvolena temata...presne to o cem by se melo o pivu na urovni politiky diskutovat - jak rika Roman Holoubek, chtelo by to organizaci, protoze jednotlivci nic neprosadi a politici pred volbama naslibuji modre z nebe... dotazek...jen pro zajimavost nedaly by se zverejnit, kompletni odpovedi?
Témata, (Roman Holoubek, 31.05.2006 07:51) celé vlákno | reagovat
PS: a vystihl jsi svými tématy přesně to co nás zajímá!
Zajímavé, (Roman Holoubek, 31.05.2006 07:36) celé vlákno | reagovat
Jirko, tož to je dobrý nápad. Vůbec jsem netušil, že by se téma voleb dalo otevřít z naší zájmové oblasti. Přesto asi chápu, že většina politických stran (lidí v nich) má v tuto dobu jiné starosti, než odpovídat nějaké "neznámé skupině lidí" okolo našeho Světa piva.
A o to jde. Povýšit tento shluk lidí na něco, co by zákonodárci už brali v potaz a našimi názory ohledně možných legislativních změn se zabývali.
Vyhledávání