úvod
homepage

Komentáře

článku: Čtyřdenní pracovně-pivní cesta po Moravě (potěšující pátek…)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Kde koupit Svijany v Jesenikach?, (libor, 14.05.2010 09:42) celé vlákno | reagovat
Nevite kde koupit Svijany lahvove pivo nejlepe kvasnicove v okoli Vrbna, Jeseniku?
Nebo kde ho cepuji v teto oblasti?
Souhlas, (Roman Holoubek, 25.05.2007 11:53) celé vlákno | reagovat
Souhlas s Martinem Borským - takto se dělá osvěta - já přijížděl do "železářství" pro Rebela a odvážel si Svijany, Herolda, ... :-)
Díky, ale za tento počin - pokaždé, budu-li v dosahu Havl.Brodu - vím kam se stavit pro pár dobrých piv.
díky Tome za podporu...!, (Martin Borský, 24.05.2007 23:31) celé vlákno | reagovat
To je přesně ono, (Tomáš Semrád, 24.05.2007 07:24) celé vlákno | reagovat
...a děláte to dobře Martine, díky za ni, jen houšť!!! Tak to má být, tak to má fungovat!!!
často si přece jen dají říct..., (Martin Borský, 23.05.2007 21:23) celé vlákno | reagovat
"Na otázku proč figuruje v nabídce „masovka“ (rozuměj G), zněla jednoznačná odpověď. Jejich pořád dost, kteří si sem pro něj chodí…Co k tomu dodat?"

K nám chodí zákazníci taky hodně pro G a jemu podobné patoky. Většina z nich ale odchází třeba se Svijany, ČH, Bernardem, ale třeba i s Bakalářem, Heroldem, Opatem,... A co je dobré: někteří se spokojeně vrací se slovy: "kdybych věděl, že jsou takhle dobrý piva, tak G už dávno nepiju"!
Prostě pivní osvěta je pivní osvěta...
Ještě Olomouc, (Milan, 21.05.2007 10:40) celé vlákno | reagovat
Skvělý článek. Vůbec jsem netušil, že v Olomouci na tř. Svornosti provozovna funguje (a to bydlím kousek). Jinak připomínám, že naplnit soudky několika druhy piva lze i ve značkové prodejně Černé Hory u Billy na Schwaitzerově.
Ď., (Zbyněk Holan, 18.05.2007 10:20) celé vlákno | reagovat
za reklamu, teď jsem ještě více populární...

Ad název: co spíše pojmenovat vaše pravé pivo jako "Útok na Kvapila" nebo "Kvasnicová plná pomsta Kvapilovi"...
Tom a celer, (Roman Holoubek, 17.05.2007 19:40) celé vlákno | reagovat
Tome a proč to odděluješ? Zvlášť celer a pivo. Co to spojit v jedno. Nech se poučit od Karla Kvapila - prozradí Ti, v kterých pivech je vařený celer často cítit :-)
chce to celer a dobré pivo, (Tomáš Semrád, 17.05.2007 15:06) celé vlákno | reagovat
Pánové díky za pochvalu mého pera (či péra...), snažím se ho vybrušovat pravidelně při psaní článků pojídáním velkých hlávek celeru a to vše pak zapít jen tím nejkvalitnějším pivem...
Jinak jsem rád Zbyňo, že jsem mohl zmínit v textu tvé příjmení a udělat ti malou reklamu, a zadarmo (toho není nikdy dost), to máš ode mě jako maličký bonus za předcházející nacionalistická "škádlení"...
Díky Tome, (Roman Holoubek, 17.05.2007 11:02) celé vlákno | reagovat
Dík za tip. Pozeptám se až pojedu do Olmíka.
Jinak se musím přidat ke Zbyňkovi - Tvé pero je čím dál více vybroušenější (ta Tvá se musí mít ...).

Já sice nemám své pivo, ale přemýšlím, že uděláme nějakou novinku v BONu a mohla by mít podtitul Kvapilův neležák (anóbrž stoják).
Já myslím, že nějak tu 9,5% světlou rychlokvašku také zmákneme (i bez CKT, HGB) :-)
Tož tak ...
Olomoucká dvanáctka, (Jiří Kaňa, 17.05.2007 10:17) celé vlákno | reagovat
Jojo, 12% Václav, to je vzpomínka na jeden z nejsladších světlých ležáků, co jsem kdy pil...
Olomoucký Holan, (Zbyněk Holan, 17.05.2007 09:55) celé vlákno | reagovat
Tak si mi připomněl "mé" pivo, schválně kolik ze čtenářů má své příjmení na etiketě jako jméno pro pivo? Třeba i zaniklé značky. Holan se skutečně vaří v Litovli, ani nevím proč? Co jim to přináší? Já na něj občas vzpomenu, ale už je to dávno - stejně jako na Václava 12° a Granáta 12° tmavou, taktéž pocházející z Holomóca.

Díky za tip na Pivtom, to vypadá velmi dobře!

Přemýšlím Tome (už dlouho, ale ještě jsem se Tě neptal) jaká je Tvá profese?? Já myslím, že jsi romanopisec!

Románům zdar!
Vyhledávání