úvod
homepage

Komentáře

článku: Přehlídka TV reklam na pivo

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle času

Přehlídka TV reklamy na pivo v NZM..., (Lubomír Maršík, 23.01.2006 10:30) celé vlákno | reagovat
... je - jak je uvedeno výše - doprovodnou akcí k úspěšné a stále slušně navštěvované výstavě Národního zemědělského muzea "Kde se pivo vaří...".
Přehlídka neměla a nemá ambice být velkým festivalem TV "pivních" reklam. Jde sice o soutěžní, ale hlavně reprezentativní ukázku televizní reklamy na pivo různých značek, jejíž zadavatelé souhlasili s veřejnou prezentací tohoto druhu. Proto některé značky (a také reklamy) chybí. Osloveni však byli i ostatní.
Přesto, že zorganizovat akci tohoto druhu nebylo nic snadného, dík patří všem, kteří ji umožnili realizovat.
L.Maršík, NZM
Pro pana Piksu, (Jiří Kaňa, 18.01.2006 10:59) celé vlákno | reagovat
Pokud vím, tak Svět piva.cz nemá s touhle akcí nic společného - kromě toho, že akce se týká piva, a protože my píšeme o pivu, tak jsme o ní informovali. Tyto připomínky by proto bylo dobré adresovat Národnímu změdělskému muzeu.

P.S. Taky mě zarazil poměrně zúžený výběr. Navíc by se dalo zabrousit i do zahraničních reklam. To by teprv byla akce!
ostatní pivovary, (Tomáš Maier, 18.01.2006 10:00) celé vlákno | reagovat
Nevím, co si pan Piksa myslí, ale nikdo soudný nemůže věřit Vaší spekulaci: "PODPLATÍ SNAD I VÁS" (tj. Svět piva). Svět piva se dlouhodobě antagonisticky vymezuje proti velkým pivovarům (respektive europivům). Vzpomeňme např. na Mikulášskou besídku, kde mezi vzorky byly zastoupeny zejména ležáky z menších pivovarů. Myslím si, že právě probíhající přehlídka reklam nemá propagovat pivovary a divák, který navštíví tuto akci, tak není ten samý divák, který se dívá na reklamu v televizi během fotbalové přestávky (a cumlá u toho chuťově dutý nápoj sponzora ligy). Nicméně jak znám lidi ze Světu piva, tak by mě dost překvapilo, kdyby neoslovili všechny pivovary. I mě samozřejmě velmi mrzí, že ten soubor není širší.
A CO OSTATNÍ?, (MGR.VLADIMÍR PIKSA, 18.01.2006 05:16) celé vlákno | reagovat
tO STE TO VYMŇOUKLI.pROPAGUJETE SNAD JEN VELKÉ PIVOVARY,KTERÉ SI REKLAMU V TELEVIZI SNADNO ZAPLATÍ A PODPLATÍ SNAD I VÁS?kDYŽ UŽMALÝ PIVOVAR ŠÁHNE NA DNO KASY A ZAPLATÍ tv REKLAMU,TAK HO DO SOUTĚŽE NAZAŘADÍTE.NAPŘÍKLAD REKLAMA PIVOVARU BERNARD BYLA ODBORNÍKY I LAIKY VŽDY HODNOCENA KLADNĚ A PROČ TEDY NENÍ ZAŘAZENA?pROVOZOVATEL TOHOTO SERVRU BY SE MNĚLZAMYSLET,JESTLI JE DOBRÉ SE ZŮČASTŇOVAT TAKOVÝCH AKCÍ,KTERÉ NEJSOU ASI ÚPLNĚ KOŠER.ŠKODÍMU TO.
ZLATOPRAMEN, (Michal, 09.01.2006 17:20) celé vlákno | reagovat
Jednoznacne souhlasim s Martinem, ze tam chybi jedno z nejlepsich piv a to Zlatacek... Nicmene musim konstatovat, ze to je pravdepodobne proto, ze na vystave v zemedelskem muzeu se rovnez Zlatopramen nereprezentuje. Je tam pouze drobna zminka o jeho existenci, ale to je vse... Velka, prevelka skoda... Otazkou zustava, proc tomu tak je?
Ostatní pivovary, (Tomáš Maier, 09.01.2006 00:02) celé vlákno | reagovat
Taky nechápu, proč tam není zařazeno více pivovarů, nejlépe všechny, které kdy měly televizní reklamu na pivo, ta skupina pivovarů není přece až zase tak obsáhlá, protože ne každý si to může dovolit. Vzpomínám si, že třeba Zubr (ač ho moc nemusím) měl krásné reklamy...
Zlatopramen!, (Martin Štros, 06.01.2006 22:03) celé vlákno | reagovat
Proč tam není moje oblíbené pivečko- Zlatopramen? Vždyť má taky reklamní spoty... :-( tak to budu holt fandit Budvaru.
., (Chody, 06.01.2006 11:42) celé vlákno | reagovat
Jen poznámka, v Plzni nejsou dva pivovary Prazdroj a Gambrinus, ale jen jeden Pivovar Plzeň!
Vyhledávání