Ring volný: Budvar
Hodnocení: 1 Hodnotících: 8 Zobrazeno: 3819x
Doufám, že váš vstup do Nového roku byl úspěšný, že Ježíšek splnil vaše očekávání a že jste si našli v tom hektickém vánočním období chviličku na vychutnání alespoň jednoho dobrého pivka.
A protože ani my jsme nezaháleli, mam pro vás novinku.
Ing. Josef Tolar, vrchní sládek pivovaru Budweiser Budvar (vlevo) přebírá na slavnostním vyhlášení od zástupců oborového časopisu Pivní kurýr cenu Pivo roku 2005. Vpravo je Petr Jánský, finanční a ekonomický manažer Budějovického Budvaru.
Celé to bude probíhat následovně: vaše dotazy ohledně budějovického Budvaru můžete posílat na emailovou adresu redakce@svetpiva.cz, nebo je piště rovnou do diskuse pod tímto článkem. Ptát se můžete v podstatě na cokoliv. Zatím pracovní označení "Ring volny" ale neznamená, že se jedná o prostor, kde se hraje podpásově. Z toho vyplývá, ze emaily obsahující vulgarismy, sprostá slova, a podobné věci,které vylučuje většina slušných webů, budou zapovězeny. Pracovnici Budvaru nám přislíbili odpovědět na všechny dotazy. Záleží tedy jen na vás, na co se zeptáte. Vaše dotazy na konci ledna přepošleme do Budvaru, kde by na ne měli v co nejkratší době odpovědět.
Záleží ovšem také na množství dotazů. V případě záplavy emailů shrnující článek, kde se objeví jak vaše dotazy, tak i odpovědi druhé strany, může vyjít později než v druhé půlce února. Samozřejmě se vynasnažíme, aby to celé proběhlo co nejrychleji k vaší spokojenosti.
Cenu Pivo roku 2005 získal Budvar za svůj světlý ležák již po šesté v řadě za sebou a celkem po osmé. Slavnostní vyhlášení cen časopisu Pivní kurýr proběhlo v restauračním pivovaru U Fleků v Praze.
Doufáme, že se nám tím podaří zahájit seriál článků, které vám umožní poznat, pochopit, objevit, upřesnit si mnohé informace a fakta, na které jste se chtěli již dříve zeptat. Nebo je taky dost dobře možné, že tento článek,postavený na vašich otázkách a odpovědích osloveného pivovaru,bude první a také poslední. Ať už třeba pro váš nezájem, pro typ otázek, který nebude možné zodpovědět, nebo prostě proto, že tu už nebudeme my:). Záleží tedy jen vás, jak a na co se zeptáte. Snad vás tato naše snaha o přiblížení světa piva z pohledu zvídavého čtenáře osloví. Těšíme se na vaše dotazy.
Hodnocení článku
Pro hodnocení se nejprve přihlašte.
Celkem 6 komentářů, poslední komentář: 19.01.2005 23:05 | Komentovat |
dotaz na Budvar david Stanek | 19.01.2005 23:05 |
---|---|
Proc je tak neprekonatelny problem, pro mne jako pro hostinskeho v Praze, dodat z Cestlic... | |
Dárkové balení KArel Charvát | 12.01.2005 12:00 |
Proč byla v Balení dvanáctek před vánocemi pouze třetinková sklenička a ne pulitr? | |
A co desítka? Roman Holoubek | 11.01.2005 07:14 |
Provedli jste velkou kampaň jak se má a z čeho vařit pivo. Je u desítky stejný postup... | |
vaříte skutečně 10° a 12° Budvar Luboš Vorel | 10.01.2005 18:15 |
Zajímá mě EPM u všech druhů vyráběných piv n.p. Budvar. Jde mi o to, jestli Budvar... | |
Fundovaný dotaz Radek Mužík | 10.01.2005 10:05 |
Proč, po hospodském vypití šesti piv bolí druhý den více hlava po 12 Budvaru, než po... | |
první dotaz na rozehřátí Jiří Kaňa | 10.01.2005 09:19 |
Jak je to s kroužkovaným Budvarem, proč ho nenabízí víc hospod? Dodáte ho každému, kdo... |