Lindemans a doslazované Lambicy,
(Petr Žalio, 17.12.2007 13:04)
celé vlákno | reagovat
Jen bych doplnil: výbornou novinkou Lindemansu letošního podzimu je další nekomerční Lambic "Cuvée René-Kriek".
Ostatní výrobky Lindemansu jsou bohužel komerční.
Co se týče doslazování koncentráty, sirupy apod. je to v Belgii bohužel poslední dobou vzrůstající trend. Zejména se jedná, jak se již zmínil Honza, o specíální doslazované výrobky určené teens.
Ale pivovary to naštěstí rozlišují a vaří vždy tradiční Lambic a pak tzv."moderní Lambic". Je to dobře označené, takže se nelze splést.
To stejné platí i u jiných trpkých Red či Brown Ale. Např je již několik druhů doslazovaných Rodenbachů či Liefmansů,a poslední dobou je trend i u Wittbierů, např Hoegaarden citrón či malina nebo francouzský Witt Amadeus - Citrón atd.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Ostatní výrobky Lindemansu jsou bohužel komerční.
Co se týče doslazování koncentráty, sirupy apod. je to v Belgii bohužel poslední dobou vzrůstající trend. Zejména se jedná, jak se již zmínil Honza, o specíální doslazované výrobky určené teens.
Ale pivovary to naštěstí rozlišují a vaří vždy tradiční Lambic a pak tzv."moderní Lambic". Je to dobře označené, takže se nelze splést.
To stejné platí i u jiných trpkých Red či Brown Ale. Např je již několik druhů doslazovaných Rodenbachů či Liefmansů,a poslední dobou je trend i u Wittbierů, např Hoegaarden citrón či malina nebo francouzský Witt Amadeus - Citrón atd.