úvod
homepage

Komentáře

článku: Nový pivní časopis

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit komentáře: podle vláken

..., (manželka, 09.04.2012 09:17) celé vlákno | reagovat
Tak jsem si konečně prolistovala časopis , ta blondýnka je v pořádku ,tu má povolenou :-)
A jak to, že tam není nic o mě ???, (asder, 06.04.2012 19:42) celé vlákno | reagovat
Tohle, že má být seriozní pivní blesk ??? Pak tam chybím JÁ !!! A že se snažím. Nevím komu co jako !!! Tak se do mne urychleně pusťe ať se mám s kým soudit. Nepřísluší !!!

Váš Günter Gunar Kenzy
Svět piva Originál
Soud Vás nemine, (Roman Holoubek, 01.04.2012 17:46) celé vlákno | reagovat
Nevážená redakce SP a hnilobný autore. Já, pivovar i Alex na vás podáme hromadnou žalobu za přetisk rozhovoru. Tento rozhovor nikdy nebyl a navíc byl velmi tajný a nevím, kde jste dali štěnici, či jiné zvíře, ale vaše praktiky zavánějí gaunerstvím. Okamžitě vymažte ten přepis hovoru, poskytněte mi originál nahrávky, předejte mi tu štěnici nebo na vás volové pošlu Alexovy kamarády. Buzny jedny!!!!!

Jsem slušný a bezúhoný člověk a ZÁSADNĚ nepoužívám hrubá slova, což se odráží i v tomto příspěvku - ehhhm.
Aprííííííl!!!!, (Martin Jarošek, 01.04.2012 10:42) celé vlákno | reagovat
Aprííííííííííííííl!!!!!!!!!!
Takhle ne..., (Chody - PI, 01.04.2012 10:01) celé vlákno | reagovat
Tak takhle pánové ne. Nikdo nedal souhlas s publikováním mé fotografie. Tohle je horší jak Blesk. Budu se soudit pro ochranu osobnosti a už teď předestírám, že to nebude levné. Můj vzor je Helenka Vondráčková. Už jsem se spojil s panem Martinem a svým právníkem. Žalobu podáme v pondělí 2.4.. Já nechci být na Svět piva. Vymažte jakoukoliv zmínku o mne, jinak to bude ještě horší.
mě tam nechtějí, (Rosta, 01.04.2012 08:51) celé vlákno | reagovat
Po neúspěšné snaze přispívat do PBA mě odmítli i zde. Napsali mi: Vaše prkenna snaha o korektnost a panicky strach do někoho dloubnout se neslučuje s našimi záměry. Vaše čeština je moderní asi jako ruchadlo bratří Veverku. navíc víte úplné lejno a vaše příspěvky se objevují pouze v těch nejhorších webových zumpach. Někdo kdo nepozná Kacov od Braniku by měl hlavně držet hubu. Všechno beru, ale jak vědí to o mém panictvi, křičí?
Vyhledávání