úvod
homepage

První pivní drive-in vytisknout článek

Přidáno: 15. září 2005  •  Autor: tisková zpráva
průměrné hodnocení Hodnocení: 1,28 hodnotících Hodnotících: 7 počet zobrazení Zobrazeno: 7124x

Do zcela nových prodejních prostor, i když na svém původním místě, se stěhuje od 17. září oblíbená PIVOVARSKÁ PRODEJNA v areálu brněnského pivovaru na ulici Hlinky.

V příjemném, moderně zařízeném prostředí je k dostání kompletní sortiment piv, která na trh dodává společnost STAROBRNO. Pivovarská prodejna však přichází také s některými novinkami. Kromě piva značky Starobrno, Hostan, Zlatý Bažant, Červený Drak, Black Drak, Baron Trenck, Heineken, Amstel, Murphy´s a Schlossgold mají zákazníci v prodejně možnost zakoupit i široký sortiment propagačních předmětů. V Pivovarské prodejně je rovněž instalován „informační kiosek“ s dotykovou obrazovkou, na kterém je možno vyhledat informace o společnosti STAROBRNO, o akcích, pořádaných ve spolupráci s pivovarem a časem by se tento elektronický informační pultík měl rozrůst i o další nabídku z kulturního a společenského dění v Brně a okolí.


První pivní drive-in
Pivovarská prodejna přichází také s jednou absolutní novinkou. Tou je komfortní systém obsluhy drive-in. Na vyhrazeném parkovacím místě před prodejnou zadá zákazník obsluze do mikrofonu svoji objednávku, po té zajede s vozidlem k obslužné rampě. Obsluha požadované zboží přímo z chladicích boxů naloží rovnou do auta. To vše v naprostém pohodlí pro zákazníka, který nemusí vůbec vystoupit z vozu. Z vozidla za zboží také zaplatí – v hotovosti nebo prostřednictvím terminálu pro příjem platebních karet.

Kromě piva a reklamních předmětů je možno v Pivovarské prodejně také zapůjčit výčepní zařízení pro soukromé akce.



Nová Pivovarská prodejna zahajuje oficiálně provoz slavnostním přestřižením pásky dne 17.9.2005 v rámci Dne otevřených dveří v pivovaru Starobrno.

Otevírací doba Pivovarské prodejny je pondělí – pátek od 8.00 do18.00 hod, v sobotu a v neděli od 8.00 do13.00 hod. s možností objednání vyzvednutí piva i mimo otevírací hodiny

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 2 komentáře, poslední komentář: 20.02.2006 07:23 Komentovat
Nevšednost Tomáš Semrád20.02.2006 07:23
Prodejna je na úrovni, to se musí nechat. Rozhodně to teď více odpovídá úrovni a kultuře...
Konečně se blýská na lepší časy Standa15.09.2005 13:55
To jsem rád, že v nabídce nechybí Heineken, Amstel, Murphy´s a Schlossgold. To nakupování...
Vyhledávání