úvod
homepage

Budvar zbrojí na MS v hokeji vytisknout článek

Přidáno: 23. března 2004  •  Autor: Honza Kočka
průměrné hodnocení Hodnocení: 2,09 hodnotících Hodnotících: 22 počet zobrazení Zobrazeno: 5629x

Chtěli jste se podívat na hokejové Mistrovství světa? Nesehnali jste ale lístky a budete se na zápasy koukat doma u televize? Nezoufejte, Budvar má pro vás speciální hokejové balení!

Podle dnešních televizních zpráv si první možnou návštěvu "novodobého chrámu zasvěceného hrám", tedy Sazka Arény, nenechalo ujít na dvanáct tisíc lidí. Maximální kapacita je jen o pár tisíc lidí víc. Kolik z nich ale bude při zápasech Mistrovství světa v hokeji, které se koná již za nedlouho, fandit svým favoritům jen doma u televize, nevíme. Dá se ale soudit, že to bude většina z nich. Aby jim nebylo líto ( a samozřejmě i ostatním, kteří také zůstanou doma), že si to hlavní, tedy atmosféru zápasu nemůžou zažít na vlastní kůži, připravil Budvar jako oficiální partner národní hokejové reprezentace speciální balení svého ležáku.
Omezené série plechovek o objemu 0,3l a 0,5l.
Omezené série plechovek o objemu 0,3l a 0,5l.

Motiv? Zkuste hádat, ale můžete jen jednou:). A jaké balení dostalo nový kabát, které graficky navrhla reklamní agentura Kaspen? Jedná se o akční balení ležáku Budweiser Budvar - 10 packu lahví o objemu 0,5 litru, dále pak design omezené série plechovek o objemu 0,3l a 0,5l.

Daniel Jírovec, vedoucí marketingu Budějovického Budvaru, n. p., nám k tomu sdělil: "Tato speciální hokejová série podpoří naše prodejní a marketingové aktivity zaměřené na komunikaci spojení českého hokeje jako jednoznačně nejúspěšnějšího sportu posledních let a prémiového ležáku Budweiser Budvar,"

 Akční balení ležáku Budweiser Budvar - 10 pack lahví o objemu 0,5 litru
Akční balení ležáku Budweiser Budvar - 10 pack lahví o objemu 0,5 litru

A kde bude "hokejové pivo" k mání? Nabízet ho budou vybrané řetězce a sítě čerpacích stanic. Akční balení budou v prodeji od března do června letošního roku.

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání