úvod
homepage

Pivovary Staropramen městům vytisknout článek

Přidáno: 29. ledna 2004  •  Autor: Honza Kočka
průměrné hodnocení Hodnocení: 1,33 hodnotících Hodnotících: 3 počet zobrazení Zobrazeno: 2564x

Městská zeleň, životní prostředí a pivo. Jak to jen vůbec jde dohromady? Odpověď je jednoduchá. Celkem snadno a dobře.

Pokud se vám zdá, že s životním prostředí by to ve vašem okolí mohlo být lepší a zároveň bydlíte ve městě, které patří mezi sto největších v České republice, napište svému volenému zástupci, ať se obrátí na Pivovary Staropramen.

Právě společnost Pivovary Staropramen a.s. zahajuje v lednu nový komunální program s názvem "Pivovary Staropramen městům", jehož cílem je podpora rozvoje životního prostředí a městské zeleně.

Města mohou registrovat své projekty do 5. března 2004. Porota složená z představitelů společnosti Pivovary Staropramen a odborníků na životní prostředí vybere tři nejprospěšnější projekty. Hodnocení bude probíhat na základě daných kritérií. Každé z vybraných měst či městských částí obdrží finanční částku až do výše 500.000,- Kč.


A co si od toho na Smíchově slibují? "Program Pivovary Staropramen městům je prvním krokem v naší dlouhodobé strategii podpory životního prostředí. Pevně věřím, že zastupitele měst osloví a že projekty, které budou v rámci tohoto programu realizovány, budou skutečným přínosem pro jejich obyvatele," říká Simona Krautová, manažerka pro vztahy s veřejností společnosti Pivovary Staropramen.

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání