úvod
homepage

Táborské pivní slavnosti vytisknout článek

Přidáno: 20. ledna 2004  •  Autor: Honza Kočka
průměrné hodnocení Hodnocení: 2 hodnotících Hodnotících: 10 počet zobrazení Zobrazeno: 6135x

Tak jako po mnoho let, letošní pivní sezónu zahájí tradiční slavnosti piva v Táboře spojené s degustační soutěží o titul Česká pivní pečeť.

Letošní, v pořadí již čtrnáctý ročník, se bude odehrávat tak jako v předchozích letech v kongresovém sále Amber hotelu Palcát. Zde najdete stánky jednotlivých pivovarů. Letošní zajímavostí bude určitě přítomnost zástupců minipivovarů, které se představí nabídkou ochucených piv. Na účast zahraničních pivovarů ze Slovenska a Ruska let minulých by měly navázat svojí přislíbenou prezentací německé pivovary z oblasti Franken.


Táborké pivní slavnosti se odehrávají v kongresovém sále Amber hotelu Palcát.

Na pořádání akce se podílí město Tábor, firma RIVAL s.r.o., SPV společného stravování Tábor, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích - katedra cestovního ruchu v Táboře a Amber hotel Palcát. Součástí slavností bude soutěž pivovarů o titul Česká pivní pečeť a soutěž výrobců minerálních vod o titul Zlatý český pramen. Letošní sada cen byla rozšířena na číslo jedenáct tak, aby zkrátka nepřišly ani minipivovary.



Loga soutěží pořádaných během táborkých pivní slavností

Začátky jednotlivých akcí jsou vždy v 16:00 hod., slavnostní vyhlášení výsledků soutěží proběhne v pátek 30. ledna 2004 za účasti zástupců jednotlivých pivovarů a výrobců minerálních vod. JEdna dobrá rada na závěr - s koupí lístků moc neotálejte. Většina vstupenek posledních ročníků táborských pivních slavností byla rozebrána v předprodeji.

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 3 komentáře, poslední komentář: 21.01.2004 12:32 Komentovat
Listky a cesta do Tabora Honza21.01.2004 12:32
Zdravim. Zaprve k tem listkum- predprodej provadi podle sdeleni organizatoru Info centrum v...
Svět piva na Táborské pivní slavnosti ? Bruska20.01.2004 17:12
Musím říci, že setkání v šalandě se stávají příjemnou společenskou záležitostí,...
a kdepak jsou lístky k sehnání? weetek20.01.2004 11:18
Vyhledávání