úvod
homepage

RealBeer.com vytisknout článek

Přidáno: 8. ledna 2004  •  Autor: Honza Kočka
průměrné hodnocení Hodnocení: 2,64 hodnotících Hodnotících: 14 počet zobrazení Zobrazeno: 4268x

Největší většinou ale neznamená nejlepší. V případě webových stránek Realbeer.com se však jedná o výjimku, která potvrzuje pravidlo. Nejrozsáhlejší databáze článků, informací, přehledů pivních akcí ( i když zde se trochu zapomíná na starou dobrou Evropu )

Autoři píšící pro Realbeer.com, jako například Michael Jackson, Stephen Beaumont, Roger Protz a další, by mohli vytvořit slovník „Kdo je kdo“ v pivní žurnalistice. Většina z nich je s realbeer.com svázána přes své vlastní webové stránky, jako například Michael Jackson se svým beerhunter.com , Stephen Beaumont s WorldOfBeer.com a tak dále.

Součástí tohoto webu je i několik pivních klubů zaměřených na různé oblasti a skupiny piv, kde Michael Jackson vybírá dle svého názoru zajímavá piva, která stojí rozhodně za ochutnání, a která jsou potom předplatitelům (kterých je kolem patnácti tisíc) měsíčně rozesílána.

Jedná se o :
1/ American Brewers Club, kde za přibližně dvacet dolarů amerických získáte výběr 12 lahví z jednoho amerického pivovaru;

2/The Michael Jackson Real Beer Tour, kde jsou nabízena zajímavá piva z celého světa (buď 12 lahví z jednoho pivovaru měsičně, popřípadně 6 lahví z dvou pivovarů obměsíc), na které Michael narazil při svých toulkách po pivovarech. Cena jednoho balíku je kolem 30 USD. Z českých pivovarů se zatím jako jediný zástupce prosadil pivovar Herold se svým tmavým třináctistupňovým pivem.

3/Great Beers Of Belgium - za 40 USD můžete získat 12 "kousků" z jednoho vybraného belgického pivovaru. Počet členů tohoto klubu je omezen na pět tisic, protože se jedná většinou o malé rodinné pivovary a odkoupení několika kontejnerů jejich piva by značně zkomplikovala jejich zásoby a distribuci.

4/Beer Club International - a pokud jste si nevybrali žádnou z výše uvedených možností, nejlepší volba je pro vás Beer Club International, kde měsíčně obdržíte mix všech dosud zmíněných klubů.

Postupem času se tyto kluby sjednotily pod hlavičku webu RareBeer.com.

Když se sečtou všechny klady (jako například nedávná změna designu a zjednodušení orientace na webu) a zápory, Realbeer.com (web zde)je rozhodně mezi anglicky psanými pivními weby jednička.

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání