úvod
homepage

Prazdroj s novým sklem vytisknout článek

Přidáno: 7. ledna 2004  •  Autor: Honza Kočka
průměrné hodnocení Hodnocení: 2,31 hodnotících Hodnotících: 13 počet zobrazení Zobrazeno: 7982x

Příznivce Plzeňského Prazdroje čeká s příchodem Nového roku překvapení. Po inovacích sklenic u svých značek Radegast a Gambrinus přistoupil Plzeňský Prazdroj k zavedení nového typu skla i u prémiové značky Pilsner Urquell.

Do restaurací a pivnic čepujících prémiovou značku Pilsner Urquell začne postupně dodávat nový typ pivního skla. "Vedla nás k tomu snaha nabídnout spotřebiteli to nejlepší z moderní sklářské výroby, aby si vyhlášený plzeňský ležák mohl řádně vychutnat," uvádí Vladimír Přibil, manažer marketingových služeb Plzeňského Prazdroje. "Chceme odejít od uniformních sklenic lišících se pouze potiskem a přinést na trh unikátní a komplexní design, který by sklenice spojil v jednu rodinu a zároveň by je dostatečně odlišil od sklenic jiných značek. Nové sklenice se vyznačují silnějším sklem, které delší dobu zachovává správnou teplotu a optimální chuťové vlastnosti piva. Reliéfní provedení značky Pilsner Urquell působí mnohem estetičtěji než pouhý potisk, diamantové výbrusy sklenice znásobují zlatavou jiskru piva," vyjmenovává Vladimír Přibil hlavní přednosti nových sklenic. Reliéfní logo, které je pro nové sklenice dalších značek Plzeňského Prazdroje typické, navazuje na historický způsob značení pivních lahví reliéfem. Příjemná pro spotřebitele je také skutečnost, že svou značku poznají nejen vizuálně, ale i hmatem.


Nové sklenice mají jednotný styl ve všech třech variantách provedení - 0,3 l, 0,5 l a klasický půllitr s uchem. Elegantní a nadčasový design je vhodný pro všechny typy gastronomických zařízení. Nové sklo pro značku Pilsner Urquell bude do českých restaurací zaváděno od ledna 2004, a to postupně jako náhrada za dosud používané sklo.

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 4 komentáře, poslední komentář: 21.11.2004 15:19 Komentovat
nové sklenice nikdy Roman21.11.2004 15:19
Ahoj, tak toto sklo uplne nesnásim. Není nad starou klasiku. Navic toto dodává lobista...
pollitrak.... otto19.01.2004 23:06
....napisu si o to az budou k dostani....diky za radu...
pollitrak cigi16.01.2004 07:18
cau otto. no vsak nech ti ho niekto do kanady posle balikom. mam znameho v USA, Maryland, ked...
...jak se dostat... otto slavik09.01.2004 20:13
...k jednomu pullitru jako suvenyru zde v Kanade?...poradte....
Vyhledávání