úvod
homepage

Potrefená husa v Plzni vytisknout článek

Přidáno: 31. října 2003  •  Autor: Honza Kočka
průměrné hodnocení Hodnocení: 2,25 hodnotících Hodnotících: 8 počet zobrazení Zobrazeno: 4580x

Příznivci dobrého piva a netradičních značek ze západočeského regionu nyní nemusí za svým oblíbeným nápojem až do Prahy. Začátkem října totiž společnost Pivovary Staropramen , tehdy ještě jako Pražské pivovary, otevřela v Plzni svojí jubilejní desátou Pot

Nová Potrefená husa má kapacitu 120 míst, nachází se na rohu Kopeckého sadů a Martinské ulice a bude otevřena denně od 11:00 hod. do 01:00 hod. Zajímavými motivy interiéru jsou unikátní výčepní stojany s prosvětlenou hlavou, netradiční konstrukce baru v návaznosti na pracovní a obslužnou plochu a lednice na speciální piva, umístěná ve stěně za barem. Za povšimnutí stojí také design světel nad barem a schodiště vedoucí do suterénu a salonku, které je ukázkou originální zámečnické práce.

„Při výstavbě nové restaurace Potrefená husa v Plzni jsme kladli velký důraz na zachování původních prvků budovy, jejíž dnešní podoba pochází z konce 20. let minulého století. Jednalo se především o obnovení unikátní omítky,“ říká Ivan Šlechta, Ředitel Oddělení gastronomie spol. Pivovary Staropramen.


I v této Potrefené huse platí, že velký důraz je kladen na podávání kvalitně ošetřených piv z portfolia společnosti Pivovary Staropramen. Nabídka točených piv zahrnuje značku Staropramen – Ležák, Granát, Světlý, Černý, dále pivní speciály Velvet a Kelt. Z belgických značek je na čepu Stella Artois a Hoegaarden White, v lahvích jsou k dostání Leffe Blond i Bruin, Hoegaarden Forbidden Fruit a Belle-Vue Kriek.


vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 1 komentář, poslední komentář: 20.03.2008 18:40 Komentovat
Kdepak je ten zloděj Šlechta Václav Bouše20.03.2008 18:40
Kam se poděl pan Šlechta. Už ho našla policie ? Našeho odborníka gastronomii ?
Vyhledávání