úvod
homepage

Pražské pivovary jsou nyní Pivovary Staropramen vytisknout článek

Přidáno: 15. října 2003  •  Autor: Michaela Trýznová
průměrné hodnocení Hodnocení: 2,42 hodnotících Hodnotících: 21 počet zobrazení Zobrazeno: 6144x

Od pondělí tohoto týdne nese společnost Pražské pivovary, a. s. nový název, Pivovary Staropramen a. s. S novým korporátním jménem představuje také poprvé nové firemní logo.

Návrh přejmenování společnosti Pražské pivovary, a. s. na Pivovary Staropramen a. s. schválila mimořádná valná hromada společnosti již 3. července 2003. Dnem 13. října 2003 vstupuje nové jméno zápisem do obchodního rejstříku oficiálně v platnost.

Vincent Lefére, generální ředitel společnosti Pivovary Staropramen a.s. k tomu říká: „Změna jména přichází v pravý čas, společnost je finančně zdravá, rostou naše prodeje i podíl na trhu. Nové jméno společnosti umožní lepší orientaci našich obchodních partnerů i veřejnosti a zároveň bude nepřímo podporovat naši nejdůležitější značku - Staropramen“.


S novým jménem představují Pivovary Staropramen také nové firemní logo, které bude společnost nadále reprezentovat. Firemní logo je pro společnost zcela novým jevem, neboť původní název společnosti žádné logo nedoprovázelo. Autorem nové firemní identity, tzn. loga a vzhledu všech prezentačních materiálů Pivovarů Staropramen, je grafické studio Najbrt.

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 2 komentáře, poslední komentář: 18.12.2003 14:51 Komentovat
Staropramen Tom18.12.2003 14:51
S tím teda plně souhlasím.
Stejně to nepomůže A. Gránický15.10.2003 13:39
Pravý příznivec místních a regionálních pivovarů po výrobcích této firmy stejně...
Vyhledávání