úvod
homepage

Chlapark uzavřel první ročník vytisknout článek

Přidáno: 1. října 2003  •  Autor: Honza Kočka
průměrné hodnocení Hodnocení: 2,43 hodnotících Hodnotících: 7 počet zobrazení Zobrazeno: 3805x

Pivní výcvikové tábory, které letos změnily systém soutěžení, a které se přejmenovaly na Staropramen - Chlapark, navštívilo od května do září v sedmi mětech Čech a Moravy na 65 tisíc lidí.

Více než 65 000 příznivců dobré zábavy navštívilo sérii regionálních show - Staropramen Chlapark, která odstartovala svou cestu v Olomouci a poslední zastávkou byl Hradec Králové. V Chlaparku si přišli na své nejen "správní chlapi", ale i jejich rodiny.

Staropramen Chlapark road show, největší akce svého druhu, postupně navštívila sedm měst - od zahájení v Olomouci, se postupně vydala do Pardubic, Karlových Varů, Ostravy, Jablonce nad Nisou, Mostu a poslední zastávkou byl Hradec Králové. Na každém Chlaparku v jednotlivých městech se bavilo v průměru 8 - 10.000 návštěvníků. Celkem se vypilo 784 hl piva. Na trase provázela Staropramen Chlapark také jeho vlastní hymna s názvem "Jmenuje se to Chlapark".


Pro všechny bylo připraveno spoustu atrakcí, sportu, kvalitní muziky, adrenalinových soutěží a piva, které se čepovalo u 40 metrů dlouhého sport baru, pravděpodobně nejdelšího pivního baru v České republice. Velký zájem přitahoval také stan s belgickými pivními speciály, v němž příchozí ochutnávali na našem trhu ne příliš běžná piva z portfolia belgické společnosti Interbrew. K dostání zde byl např. belgický světlý ležák Stella Artois, osvěžující pšeničné pivo Hoegaarden či třešňový Belle-Vue Kriek.


Party "správných chlapů" soutěžili v několika sportovních disciplinách a vítězná parta v každém městě si odnesla hlavní cenu - tisíc piv Staropramen a samochladící pípu. Celkem se jich do soutěžních klání zapojilo 108. Vedle nejlepší party správných chlapů zvítězil v každém městě i nejlepší jednotlivec, který se může pyšnit titulem "Superchlap". Na samém závěru cesty Chlaparku - v Hradci Králové - vznikl rekord ve vzpírání 30litrového sudu piva, jedné ze soutěžních disciplin. Rekordmanovi se jej podařilo zvednout celkem 106krát.


Kromě obligátních velkoplošných obrazovek, kde byly vysílány sportovní přenosy a videoklipy, byla příchozím nabídnuta i pestrá směsice živé hudby: vystoupení skupin Jam & Bazaar, The Apples či zpěváka Ivana Mládka. Hudební program každého Chlaparku vyvrcholil koncertem skupiny Ready Kirken.


Všichni příchozí, kterým pivo až zas tak moc neučarovalo, mohli změřit své síly v soutěžích o zajímavé ceny nebo si vyzkoušeli atrakce jako jsou např. lezecká stěna, trampolína, fotbálek, moucha na suchý zip, běh na gumě či streetball.


vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání