úvod
homepage

Kaltenecker v Pivní Rozmanitosti vytisknout článek

Přidáno: 9. prosince 2013  •  Autor: Honza Kočka
průměrné hodnocení Hodnocení: 0 hodnotících Hodnotících: 0 počet zobrazení Zobrazeno: 3574x

Další degustace zajímavých piv se zajímavým člověkem proběhne tento čtvrtek 12. prosince 2013 od 19 hodin v pivotéce Pivní rozmanitost na známé adrese Korunní 106 v Praze. Hostem bude Laco Kovács z pivovaru Kaltenecker na Slovensku.

Sice se říká, že dvakrát do jedné řeky nevstoupíš - jedním z prvních hostů ještě v původním PiRu v Husitské ulici byl právě Laco Kovács, hlavní hybná síla pivovaru Kaltenecker v Rožňavě na Slovensku, ale vzhledem k tomu, že pivovar Kaltenecker prochází bouřlivým rozvojem, má spoustu nových piv a plánů, není na škodu si udělat malý přehled o tom, kam až se pivovar za dobu od poslední degustace posunul.

A když už je osoba nejpovolanější, tedy Laco Kovács v Praze, host další degustace byl jasný. A že tvrzení o nových pivech není jen vychloubání se, přiveze pan Kovács s sebou následující piva: IPA Atlantis 14°, IPA Chopper 15°, Blues IPA 17°, IPA Christmas 16°, Winterbock 16°, IPA Galaxy 15° a Brokát 13 Dark Lager.

Degustace proběhne ve čtvrtek 12. prosince od 19 hodin v pivotéce Pivní rozmanitost v Korunní 106 v Praze. Vstupné je 149Kč. Místa je možno si rezervovat na známém čísle 608 601 601 nebo na emailu obchod@pivni-rozmanitost.cz.

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání