úvod
homepage

Utajená pivotéka vytisknout článek

Přidáno: 8. července 2013  •  Autor: Honza Kočka
průměrné hodnocení Hodnocení: 0 hodnotících Hodnotících: 0 počet zobrazení Zobrazeno: 9856x

Některé věci se v životě seběhnou velice rychle, že si je člověk ani nestačí pořádně prohlédnout.

Nebo také navštívit, osahat, ochutnat a tak podobně. V mém případě se jedná, či spíše jednalo o pivotéku, která mě zaujala ze dvou důvodů.

První důvod je téměř osobní, protože mám tu čest pomáhat pivotéce Pivní rozmanitost, která svojí činnost zahájila na adrese Husitská 37 na Žižkově. A po přestěhování do nového působiště k hudebnímu klubu Hoo Doo na Korunní 106 se právě do uvolněných prostor za krátkou dobu ohlásil nový nájemce. Jaké bylo moje překvapení, když jsem se dozvěděl, že se má jednat o další pivotéku. Očekávání se nedalo obrazně řečeno téměř vydržet a zvědavost, s čím nový přírůstek na pražském pivotékovém trhu přijde, byla obrovská.

Druhý důvod mé plánované návštěvy se zrodil hned po té, co se nad novou pivotékou objevil název na ceduli s velice známým jménem významného hráče na malém českém pivním rybníku. Skvělo se tam totiž „Pivotéka Staropramen“.

Takže lokalita původní Rozmanitosti a jméno Pivotéka Staropramen. Kombinace informací, která působila jaksi protichůdně a trochu groteskně. Ale zárověn kombinace, která se nedala odmítnout a nutila mě místo rozhodně navštívit.

Pivotéka Staropramen
Pivotéka Staropramen

Ale jak tak život jde, člověk míní a realita všedního dne vše směřuje jinam, než si člověk plánuje. A tak se stalo, že jsem sice několikrát jel kolem, ale nikdy nebyl čas zastavit a zaskočit na jedno. Zvenku to totiž na mě působilo jako výčepní místo a nejsem jsem si jist, jaká byla spojitost s označením pivotéka.

A protože na netu jsem žádnou zmínku o tété pivotéce nenašel, diskuzní f´óra pivních serverů zůstala vůči této novince netečná a obchod má podle všeho už po dvou měsících působení zavřeno, zůstane mi pivní záměr tohoto projektu utajený.

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 2 komentáře, poslední komentář: 09.07.2013 16:16 Komentovat
Krycí název Pivotéka Martin Jarošek09.07.2013 16:16
Před třemi lety se mi náhodou dostala do huby smíchovská 10°a mohu říci, že nic tak...
Pivotéka coska08.07.2013 14:25
Bol som sa tam pozrieť a na výčape bol len Staropramen. Takže názov krčmi "bol"...
Vyhledávání