úvod
homepage

Léto s Rychtářem vytisknout článek

Přidáno: 11. června 2012  •  Autor: Honza Kočka
průměrné hodnocení Hodnocení: 0 hodnotících Hodnotících: 0 počet zobrazení Zobrazeno: 4040x

Již deset let lákají oblíbení a populární interpreti tisíce fanoušků dobré hudby a skvělého piva do příjemného prostředí amfiteátru hlineckého pivovaru. V programu Léta s Rychtářem 2012 se objevují již téměř zdomácnělé skupiny jako Tři Sestry, Horkýže Slí

 

Otevírací akce letošní série však nabídne zcela netradiční a zároveň premiérové vystoupení. Svůj megakoncert sem přijede představit hvězdný Michal David.

Známá ikona domácího hudebního průmyslu zavítá se svojí kapelou do Hlinska v sobotu 9. června. S tímto megakoncertem, který si nenechalo na posledním turné ujít přes 60 tisíc diváků ve vyprodaných halách, se představí pouze na několika vybraných místech. Na nich nabídne fanouškům dvouhodinovou show plnou hitů pro všechny generace.

Michal David zažívá v posledních letech velký comeback jako zpěvák i skladatel. Je bezpochyby jedním z nejpopulárnějších interpretů. Svoji kariéru začal již na hudební konzervatoři, v sedmdesátých letech se stal popovým idolem se skupinou Kroky Františka Janečka. Po roce 1980 si vyzkoušel sólovou dráhu a jeho hudba zněla v divácky úspěšných filmech jako Vítr v Kapse, Láska z Pasáže nebo Discopříběh. Majitel několika Zlatých slavíků a cen týtý se aktuálně kromě koncertů věnuje muzikálům, producentské činnosti a zasedá v porotě pěvecké televizní soutěže.

Večerním Hlinskem v sobotu 9. června tak budou znít notoricky známé písně Nonstop, Děti ráje, Colu pijeme Colu a jistě dojde i na Pár přátel stačí mít či Každý mi tě lásko závidí. Desítky hitů, které zná téměř každý, představí Michal David v jedinečném živém podání s kompletní kapelou.

Vstup do amfiteátru Rychtář bude umožněn od půl sedmé, koncert začne po osmé hodině. Vstupenky jsou k dostání v běžných předprodejích a síti ticketstream za cenu 290 Kč, která je nejnižší ze všech letních megakoncertů Michala Davida. Na místě bude cena 350 Kč.

Oblíbené koncertní prostředí opět nabídne velkokapacitní stany, mnoho míst k sezení, výčepy s pivem Rychtář a kvalitní technické zázemí pro speciální light show turné doprovázející. U amfiteátru bude opět připravené vyznačené parkoviště se zadním vstupem do amfiteátru pro větší komfort návštěvníků, dostatečné sociální zázemí se stalo již standardem.

Jako další zavítají toto léto do Hlinska ještě skupiny Harlej, Turbo, Horkýže Slíže, Pipes and Pints, Tři Sestry a nebo velice lákává sestava tradičního Rychtář Festu 23. června v podobě Tomáše Kluse, Mandrage, UDG a Václava Neckáře. Více informací o koncertech Léta s Rychtářem 2012 naleznete na stránkách www.rychtar.cz, www.letosrychtarem.cz nebo na facebooku pod názvem "Léto s Rychtářem (official)".

Program Léta s Rychtářem 2012:

09. 06. MICHAL DAVID

23. 06. RYCHTÁŘ FEST (TOMÁŠ KLUS, MANDRAGE, UDG, TLESKAČ, VYPSANÁ FIXA a další)

14. 07. HARLEJ + ŠKWOR + TURBO

11. 08. HORKÝŽE SLÍŽE + STO ZVÍŘAT + PIPES & PINTS + POLEMIC

31. 08. TŘI SESTRY

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání