úvod
homepage

Neúnavní březňáčtí tasili další speciál-tentokrát Adventní,kalibr 15 vytisknout článek

Přidáno: 28. listopadu 2011  •  Autor: Vašíček
průměrné hodnocení Hodnocení: 0 hodnotících Hodnotících: 0 počet zobrazení Zobrazeno: 2990x

info o dalším speciálu z V. Března od Heinekenu

Bohužel, skvělá Svatomartinská extra chmelená 13 speciál z Velkého Března, prodáváná od 11.11. už je sice pryč, možná byla trochu v pozadí, protože lidé mají sv.Martina spojeného především s husou a mladým vínem, ovšem pivovar se zkušeným sládkem Petrem Hauskrechtem připravil další extra silnou munici (m----j. mají na svědomí i pepřový speciál ze zač. roku) a posílil na kalibr ráže .15 Special.

Adventní speciál bude 30.11. ve 14h přímo v pivovaru ve Velkém Březně nejprve pokřtěn střekovským opatem Jozefem Mazurou a pak se objeví mj. v obvyklých restauracích (není jich zase až tak moc), kde Heineken obvykle prodává své speciály, z nichž zřejmě dosud nejznámější je velikonoční Zelené pivo z Brna, jež ve výtoči trhá rekordy nejen v Brně, mnohde se čepuje ještě týden po jarních svátcích. Např. v tradičním pivcu na Mendláku na Starém Brně, v Šalandě na Národní v Praze, v Hradci Králové (Šalanda na Střelecké), v Ústí n.L. U Kováře (Masarykova), dále v Krušovicích U Lípy a v samotném Březně na Tivoli. Pouze do vytočení zásob, samozřejmě.

Kéž by se všechny obří pivovarské značky takto staraly o své speciály, čili "okrajovku", jež je neživí, ale rozhodně koření, včas informovaly média a posléze i zákazníky. Drtivá většina speciálů od Heinekenu ČR je podávána ve speciálních sklech s logem, pokud se tak někde neděje, zajímalo by mě to, napište mi prosím. Občas se u některých speciálů vyskytne i silně limitovaná raritní série stáčená do lahví. Vašíček, Brno

 

.

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 1 komentář, poslední komentář: 16.12.2011 11:57 Komentovat
Sklo není krivacek16.12.2011 11:57
Známí v hospodě prý neviděli. U nás výčepní podal ve skle tvaru dle stojánku, ale s...
Vyhledávání