úvod
homepage

Anonymní moderovaná degustace desítek a Cizí příchuti vytisknout článek

Přidáno: 17. listopadu 2011  •  Autor: Honza Kočka
průměrné hodnocení Hodnocení: 0 hodnotících Hodnotících: 0 počet zobrazení Zobrazeno: 2304x

Ve středu 23.11. od 19 hodin máme pro vás nachystánu novinku – anonymní moderovanou degustaci desítek. A jako třešničku na dortu navíc představení a ochutnávku dvou cizích příchutí v českém typu piva.

 

Anonymní moderovaná degustace možná zní krkolomně, ale podstata je jednoduchá. Budete ochutnávat šest vzorků desítek různých pivovarů, malých i velkých. Své hodnocení si budete dělat jen na základě vašeho senzorického hodnocení bez znalosti značky piva. To vše pod dohledem a odborné rady jednoho z nejzkušenějších českých sládků, Ing. Šuráně.

Teprve na konci se dozvíte, co jste degustovali. O překvapení není nouze. Příznivci malých pivovarů dávají na přední místa piva z gigantů a obráceně.

A jako třešničku na dortu vám nabídneme na závěr degustace dvě cizí příchuti, které se objevují v českém typu piva – diacetyl a DMS. Co to je, kde se to v českém pivu bere a jak to vůbec chutná se dozvíte právě na naší degustaci.

Takže ve středu 23.11. od 19 hodin, cena 150Kč, počet míst omezen na 15, rezervace na 608 601 601. Na viděnou v Pivní rozmanitosti:) - Husitská 37, Žižkov

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání