úvod
homepage

Krkonošské pivní slavnosti 13. srpna ve Vrchlabí vytisknout článek

Přidáno: 7. srpna 2011  •  Autor: Honza Kočka
průměrné hodnocení Hodnocení: 0 hodnotících Hodnotících: 0 počet zobrazení Zobrazeno: 7102x

Příští sobotu ožije Vrchlabí již po čtrnácté tradičním každoročním svátkem zlatavého moku. V rámci hlavního programu na náměstí vystoupí mimo jiné oblíbená kapela Buty či pop-rocková stálice pěveckého nebe Petra Janů s kapelou Golem.

 

Letošních slavností se zúčastní 15 pivovarů, návštěvníky čekají tradiční krkonošské vepřové hody, budou moci ochutnat také farmářské speciality. Díky finanční podpoře města Vrchlabí činí letos vstupné pouhých 80 korun.

Krkonošské pivní slavnosti ve Vrchlabí ozdobí Buty a Petra Janů.

Pořádnou nálož známých hitů a dobré zábavy přiveze kapela BUTY, která vystoupí již od 16 hodin. Večer od 21 hodin bude podium patřit korunované královně české pop-music Petře Janů. Ta dokonce kvůli vrchlabským slavnostem předčasně ukončí dovolenou, aby potěšila návštěvníky akce svým skvělým vystoupením se skupinou Golem, a zazpívala legendární šlágry z dob své rockové slávy, ale i současné muzikálové hity.

Legenda zábavových pódií ožívá – Za trest na TEST!!!

Událostí letošního ročníku bude také comeback oblíbené zábavové kapely Test, která vstala z mrtvých po dvaceti letech odpočinku. Hrávala tehdy v podkrkonošské oblasti koncerty, festivaly i tancovačky. Jen „pivní slavnosti“ byly tehdy za bolševika pochopitelně zapovězeny, tak to bude pro kapelu i pamětníky Testu určitá satisfakce. Kapela Test hrála v předrevolučních dobách tehdy běžný rockový protest song. Dnes, v době přísného škatulkování – jak říká kapela - by se tento hudební směr mohl jmenovat třeba „skafandr“ – fúze stylů ska, funk a underground. O dobrou zábavu se na pivních slavnostech dále postarají např kapely Blue Rocket z Teplic, pop-rockoví Memphis z Hradce Králové, či oldies partička The Peripeties, která Vás zavede do dob starého poctivého rokenrolu šedesátých a sedmdesátých let.

V příštím týdnu se můžete těšit na exkluzivní rozhovory s hlavními hvězdami letošních slavností – Petrou Janů a kapelou Buty.

Více informací najdete na stránkách www.krkonosskepivnislavnosti.cz

 

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání