úvod
homepage

Litovelský Otvírák vytisknout článek

Přidáno: 29. července 2011  •  Autor: Honza Kočka
průměrné hodnocení Hodnocení: 0 hodnotících Hodnotících: 0 počet zobrazení Zobrazeno: 8216x

Tradiční a v pořadí už 7. Litovelský otvírák letos otevře brány pivovaru v Litovli v sobotu 13. srpna.

Tisková zpráva z pivovaru:

Akce je zajímavým lákadlem pro všechny, kteří mají rádi dobré pivo, muziku a skvělou zábavu a každoročně ji navštíví tisíce lidí z celé republiky.

Letošní Otvírák bude hudebním festivalem s pestrou nabídkou žánrů od rocku po dechovku v interpretaci kapel jako jsou 05 a Radeček, Arakain, Pražský výběr Tribute nebo Black Rose. Nebude chybět ani „hanácké bigbít“ oblíbené skupiny Stracené ráj s originálním podáním skladeb v hanáckém slengu. V provozu budou 2 scény – na hlavní se budou střídat skupiny, vedlejší podium a jeho okolí bude kromě hudby patřit zábavnému programu a soutěžím.

Hlavní program zahájí v 11 hodin známá dechovka Haná a o hodinu později od pivovaru odstartuje cyklopeloton Free Litovel Bobr Bike, sponzorovaný nealko pivem Litovel Free. Odpoledne se návštěvníci mohou těšit na slavnostní naražení soudku s oblíbenou jedenáctkou Litovel Moravan, která spolu s dalšími pivy ze sortimentu značky Litovel, poteče z více než 60 výčepních zařízení. „ O akci je dlouhodobě velký zájem a také letos očekáváme, že přijede na 10 tisíc lidí. Chceme, aby každý dostal pivo správně načepované i vychlazené,“ říká Markéta Václavková z pivovaru Litovel.

Další velkým lákadlem je možnost navštívit v rámci akce také výrobu pivovaru, kde budou po celý den probíhat organizované prohlídky pod vedením odborníků. „Letos je zpestříme o provoz nového minipivovaru, který, zatím jako jediný v republice, umožňuje uvařit si tady své vlastní pivo“, dodává Markéta Václavková.

Vstupné na Litovelský otvírák je zdarma a pivovar navíc zajišťuje také autobusovou dopravu z Olomouce a okolí. Doprava je zpoplatněná a zastávky busů jsou uvedeny na plakátech, letácích k akci nebo na www.litovel.cz.

 

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 2 komentáře, poslední komentář: 30.07.2011 08:39 Komentovat
To jo Jiri.j30.07.2011 08:39
A hlavně nám v nějakém svém dalším článku, do posledního detailu přesně popíše, kde...
Malakin nam to konecne ukaze... Honza Kočka29.07.2011 13:12
ted mi to docvaklo - Malakin nam konecne muze ukazat, jak ma ochutnat ryze ceske, bezchybne,...
Vyhledávání