úvod
homepage

Slavnosti pivovaru Ostravar na konci prázdnin: v hlavní roli tentokrát místní party vytisknout článek

Přidáno: 27. června 2010  •  Autor: Honza Kočka
průměrné hodnocení Hodnocení: 0 hodnotících Hodnotících: 0 počet zobrazení Zobrazeno: 10651x

Pivovar Ostravar zveřejnil termín letošních pivních Slavností. „Dvanáctý ročník Slavnosti pivovaru Ostravar proběhne v sobotu 28.srpna v areálu pivovaru v centru Ostravy. Hlavním tématem největšího svátku dobrého piva a muziky se letos stanou místní party

Na začátku června odstartoval pivovar Ostravar nový projekt Fandíme místním partám, který si klade za cíl utužovat a povzbuzovat sílu part na Ostravsku. Prvním počinem nové koncepce se stala výzva, aby se party do projektu zapojily a vytvořily vlastní jméno a logo. Party, které tak učiní do 30.června, začnou brzy získávat slíbené materiály a chystá se pro ně také první výhoda.

Přihlášené party obdrží o prázdninách speciální dresy, samolepky nebo půllitry. Nově navíc získají vstup zdarma na Slavnosti pivovaru Ostravar. Šestičlenná parta tak ušetří na vstupném téměř jeden tisíc korun. A to není vše. Pořadatelé totiž dali letošním Slavnostem podtitul PARTAKIÁDA a připravují pro příchozí party řadu soutěží.

Při přípravě soutěží PARTAKIÁDY se necháváme inspirovat děním v našich hospodách,” uvádí manažer značky Ostravar Michal Útlý. Jednou z plánovaných soutěží bude například stolní megafotbal pro osm hráčů.

Vedle soutěží nabídnou letošní Slavnosti tradičně také bohatý hudební program. Hrát a zpívat se bude na dvou scénách. Na hlavním pódiu se opět objeví přední české kapely, mj. i třinecká kapela Charlie Straight, která v dubnu získala tři zlaté sošky Anděla. Na vedlejší scéně dá Ostravar příležitost nejlepším místním kapelám, které vzejdou z internetového hlasování příznivců značky Ostravar. Přihlášky k účasti místních kapel na Slavnostech bude Ostravar přijímat od 1.července na www.ostravar.cz.

 

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání