úvod
homepage

Radegast veze medaile ze soutěže v Austrálii vytisknout článek

Přidáno: 15. června 2010  •  Autor: Honza Kočka
průměrné hodnocení Hodnocení: 0 hodnotících Hodnotících: 0 počet zobrazení Zobrazeno: 4560x

Významný úspěch na jedné z nejprestižnějších pivních soutěží na světě získala piva Radegast. Na soutěži Australian International Beer Awards v Melbourne získal stříbro Radegast Birell a bronz Radegast Premium. Soutěže se zúčastnilo 243 pivovarů ze 34 zemí

Z této významné soutěže jsme dovezli dva bronzy za Radegast Birell a Radegast Premium už v roce 2009,“ říká manažer pivovaru Radegast Ivo Kaňák. „Myslím, že spotřebitelé mohou být na naše piva právem pyšní. Je vidět, že české pivo vařené tradičním způsobem ze špičkových surovin má ve světě úspěch a díky své plné chuti je úspěšné i ve slepých degustacích,dodává I. Kaňák.

Australian International Beer Awards, která byla založena v roce 1993, se těší každoročně většímu zájmu. Jedná se o třetí největší profesionální pivní soutěž na světe. Ocenění se udělují pouze pivům, která splňují kombinaci náročných parametrů kvality - zejména vyváženou chuť, aroma a celkový vzhled. Ve spolupráci s University of Ballart ji pořádá Královská zemědělská společnost se sídlem ve Victorii. Letošní ročník obsahoval 20 kategorií.

Pivo Radegast je na soutěžích tradičně velmi úspěšné. V roce 2009 získala piva Radegast Premium i Radegast Birell stříbro na soutěži Zlatý pohár Pivex. O rok dříve byl zlatou medailí ohodnocen Radegast Birell na soutěži World Beer Cup v USA.

 

 

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 3 komentáře, poslední komentář: 19.08.2010 10:14 Komentovat
Chudáci Australané Martin Jarošek19.08.2010 10:14
Zajímalo by mne jako obvykle složení odporné poroty, která nechala Radegast zvítězit. V...
,, Jan Kocián - pivní snob21.07.2010 23:30
:-D I "Ruda z Ostravy" pije Radegast.
soutez o nejlepsi... Vojtech21.07.2010 11:04
...postrik na odblesovani klokanu?
Vyhledávání