úvod
homepage

Pivo Zubr , Holba a Litovel návštěvníkům festivalu vytisknout článek

Přidáno: 11. května 2010  •  Autor: Honza Kočka
průměrné hodnocení Hodnocení: 0 hodnotících Hodnotících: 0 počet zobrazení Zobrazeno: 3624x

Ve pivních stanech s kapacitou až 300 míst přivítají na Olomouckém pivním festivalu milovníky zlatého moku přerovský pivovar Zubr, hanušovická Holba a pivovar Litovel.

Tři nejsilnější značky na střední Moravě na festivalu prezentují vlajkové lodi sortimentu, které potečou z desítky výčepních zařízení. Na čepu jsou ležáky, speciály, výčepní i nealkoholické pivo.

Na akci máme zatím připraveno zhruba 50 sudů, což by mělo i za dobrého počasí stačit,“ vyjadřuje Petr Hermély z pivovaru Zubr. Na podobných festivalech nejde o množství prodaného piva, ale především o prezentaci značky a možnost porovnat desítky druhů piv od různých výrobců, kterou tady návštěvníci mají.

Ve stanech Zubra je, kromě dobrého piva, k dispozici barmanská show Jaroslava Bartoše. Míchal nápoje i pro slavnou Vanessu Mae při její návštěvě naší republiky, je tedy na co se těšit. V Olomouci připraví drinky z piva, takže hosté mají ideální příležitost ochutnat desítku exotických nápojů jako např. Beer mojito, Beer society, Policeman Glow a další.

Holba kromě ležáku a výčepní jedenáctky nabídne ještě Holbu Kvasničák - letošního vítěze České pivní pečeti. Nefiltrované kvasnicové pivo je oblíbené především v létě, díky své jedinečné osvěžující chuti. Letos se poprvé bude na festivalu čepovat také speciál Holba Šerák se symbolickou stupňovitostí 13,51.

 

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání