úvod
homepage

Chotěboř se točí i na Slovensku vytisknout článek

Přidáno: 29. dubna 2010  •  Autor: Honza Kočka
průměrné hodnocení Hodnocení: 0 hodnotících Hodnotících: 0 počet zobrazení Zobrazeno: 2604x

Kvalitní české pivo z Chotěboře si nově mohou vychutnat i na Slovensku. K dispozici je tam jak lahvové pivo, tak točené.

Slovensko by mělo tvořit zhruba 20 procent našeho exportu. Chceme naše východní sousedy zásobovat dobrým českým pivem,“ uvedl ředitel Pivovaru Chotěboř Richard Moravec.

Lahvové pivo bude k dostání ve velkoobchodech v Pezinku a Popradu. „Oba partneři, jak L.U.CH. v Pezinku, tak Pilsberg beverages v Popradu, dlouhodobě spolupracují s českými pivovary, díky jejich zkušenostem jsme si je vybrali,“ upřesnil Moravec s tím, že na Slovensku již prodávají sudovou desítku Originál a dvanáctku Prémium a zkoušejí tmavou dvanáctku Černé Prémium.

Točená Chotěboř bude k dostání v nové bratislavské restauraci Haliganda, která nabídne kompletní sortiment v podobě desítky a obou dvanáctek, dále i třináctiapůlstupňový Speciál a nealkoholický Patron. „Haliganda je první restaurací s naším kompletním sortimentem na Slovensku, pokud budou mít další restaurace zájem točit kvalitní pivo z Chotěboře, mohou kontaktovat naše obchodní zástupce,“ doplnil Moravec.

 

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání