úvod
homepage

Slavičín - Restaurace U Talafy vytisknout článek

Přidáno: 7. března 2010  •  Autor: Ctimir
průměrné hodnocení Hodnocení: 0 hodnotících Hodnotících: 0 počet zobrazení Zobrazeno: 7747x

Restaurace U Talafy se nachází v centru města Slavičína na úpatí Bílých Karpat. Historie restaurace U Talafy sahá do počátku minulého století. Pro dnešního náročného zákazníka je však důležitá přítomnost, kdy má možnost srovnání v obrovské konkurenci a to

Po roce 1989 se firma začala angažovat v hostinské činnosti a získala do pronájmu prostory, které bylo nutno změnit a přizpůsobit. Za budovou restaurace byla vybudována letní zahrada s posezením a výčepem. Zároveň byly upraveny vnitřní prostory a to vybudováním herny a salonku. Velkoplošná projekce byla doplněním požadavků sportovně založeného zákazníka. Dalším krokem bylo obnovení původní cihlové podoby vnitřních zdí a to jednak z důvodu estetiky a akustiky, tak i z důvodu postupného vysychání zdiva. Další úpravou bylo vybudováno perfektní odsávání kouře a dovršením byla rekonstrukce toalet. To vše dovoluje návštěvníkům vychutnat si nabídku sportovních přenosů, kvalitního piva a jídel v příjemné atmosféře.

Restaurace U Talafy
Restaurace U Talafy

V našem jídelníčku máme zařazenu hospodskou klasiku jako jsou valašské klobásy s křenem a hořčicí, utopenci s cibulí, nakládané hermelíny vyhlášené chuti, tlačenku, čerstvé škvarky a další pochutiny k pivu.
Restaurace U Talafy - interier
Restaurace U Talafy - interier

Co se piva týče, hlavními dodavateli kvalitního českého piva jsou pivovary Janáček a Plzeň. Na výčepu stále nabízíme: Janáček Prima 10°, Janáček Patriot 11°, Kvasnicový ležák 12°, Vídeňský Kounic 11°, Excelent 11°. Sortiment točených piv je občas doplněn některým ze speciálních piv.
Restaurace U Talafy - výčep
Restaurace U Talafy - výčep

Na Vaši návštěvu se těší tým pracovníků restaurace U Talafy.

Restaurace U Talafy
Osvobození 34, 763 21 Slavičín
tel: 577 343 744

NONSTOP rozvoz piva i s chlazením
tel: 603 503 148

e-mail: info(zavináč)utalafy.cz
www.utalafy.cz

Otevírací doba:
Po - Ne 9:00 - 05:00
Od jara do podzimu je otevřena zahrádka s obsluhou.
Restaurace U Talafy - zahrádka
Restaurace U Talafy - zahrádka

Pro světpiva.cz - Radomír Svoboda

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání