Černokostelecký zájezdní pivovár - Novinky z pivováru
Přidáno: 12. února 2010 • Autor: Honza Kočka
Hodnocení: 0 Hodnotících: 0 Zobrazeno: 2693x
Hodnocení: 0 Hodnotících: 0 Zobrazeno: 2693x
Masopust a zabíjačkové hody v pivováru, Mezi rolády, Louny opravdu naposledy...
19.-21. 02. 2010 Masopust a zabíjačkové hody v pivováru
Důsledným rozborem slova Masopust jsme dospěli k převratnému objevu.
Nejedná se o půst masa jak mnozí jazykozpytci předpokládali. Pravý
význam slova tkví v tom, že se máme pustit do masa! Tak hurá na
zabíjačkové hody do pivováru. Celý víkend 19. - 21. 2. 2010 se budeme
věnovat anatomii vepříků.
12.-14. 02. 2010 Mezi rolády
Víkend 12.-14.2.2010 se ponese ve znamení rolád. Přijďte ochutnat
Beskydskou šulku, Kosteleckého rolouše, Třeboňského zavináče a
další zarolované speciality.
12.-14. 02. 2010 Louny opravdu naposledy...
Vzhledem k úspěchu lounského piva minulý víkend jsme pro Vás sehnali
opravdu poslední dvandu z této severočeské metropole. Královské město
Louny bylo v době svého rozkvětu pivovarskou velmocí, kterou korunoval
roku 1892 výstavbou moderního pivovaru kníže Adolf Josef Schwarzenberg.
Letos staletá tradice uvadla a manažeři Heinekenu stále orají Českou
kotlinu.
Důsledným rozborem slova Masopust jsme dospěli k převratnému objevu.
Nejedná se o půst masa jak mnozí jazykozpytci předpokládali. Pravý
význam slova tkví v tom, že se máme pustit do masa! Tak hurá na
zabíjačkové hody do pivováru. Celý víkend 19. - 21. 2. 2010 se budeme
věnovat anatomii vepříků.
12.-14. 02. 2010 Mezi rolády
Víkend 12.-14.2.2010 se ponese ve znamení rolád. Přijďte ochutnat
Beskydskou šulku, Kosteleckého rolouše, Třeboňského zavináče a
další zarolované speciality.
12.-14. 02. 2010 Louny opravdu naposledy...
Vzhledem k úspěchu lounského piva minulý víkend jsme pro Vás sehnali
opravdu poslední dvandu z této severočeské metropole. Královské město
Louny bylo v době svého rozkvětu pivovarskou velmocí, kterou korunoval
roku 1892 výstavbou moderního pivovaru kníže Adolf Josef Schwarzenberg.
Letos staletá tradice uvadla a manažeři Heinekenu stále orají Českou
kotlinu.
Hodnocení článku
Pro hodnocení se nejprve přihlašte.
Celkem 0 komentářů | Komentovat |
Vyhledávání