úvod
homepage

Staropramen Chlapark putuje po České republice vytisknout článek

Přidáno: 20. června 2003  •  Autor: Michaela Trýznová
průměrné hodnocení Hodnocení: 2,21 hodnotících Hodnotících: 14 počet zobrazení Zobrazeno: 4009x

Nová regionální roadshow Staropramen Chlapark navštívila na své cestě po českých městech již dvě zastávky - Olomouc a Pardubice.


Do Olomouce zavítal Chlapark ve dnech 23. - 24. května a do Pardubic 6. - 7. června. V obou městech tak v těchto dnech vznikl velký prostor plný zábavy, soutěží a atrakcí. Celá akce začala vždy v pátek ve čtyři hodiny a trvala až do jedné do noci. V sobotu pak mohli zájemci přijít již v jednu hodinu po poledni a bavit se opět do jedné.

A zábavy nebylo málo! Hlavním bodem programu bylo utkání part "správných chlapů". V Olomouci se jich vytvořilo celkem dvacet, v Pardubicích dvanáct. Pánové bojovali skutečně jako o život - přetahovali se lanem, běhali mezi lahvemi, vzpírali pivní soudky. Hlavní cena v podobě pípy a tisíce piv našla své majitele až po urputném souboji.

Ani doprovod správných chlapů se nenudil. Na pódiu se střídaly kapely jako Ready Kirken, Jam & Bazaar, zazpíval i Ivan Mládek. Lidé hráli fotbálek, běhali na gumě, skákali na trampolíně, šplhali na lezeckou stěnu a zkoušeli si hlavní soutěžní disciplíny. Pozornost přitahovala i "moucha na sucháč", disciplína, při níž jste si mohli vyzkoušet, jak se cítí moucha, když se na svět dívá ze zdi.

Samozřejmě nechybělo ani pivo! Milovníci zlatavého moku si dávali pivo Staropramen u 40 m dlouhého pivního baru, kde pivo teklo z 52 píp. Mnozí neodolali a vyzkoušeli také belgická piva Stellu Artois a Hoegaarden. O tom, že pivo chutnalo a zábava nevázla, svědčí i návštěvnost. Za dva dny prošlo branami Chlaparku v obou městech více než 16 tisíc lidí a vypilo se 25 tisíc litrů piva.

Putování Chlaparku pokračuje a na jeho návštěvu se může těšit dalších šest měst - Karlovy Vary (4. - 5. 7.), Ostrava (8. -9. 8.), Jablonec nad Nisou (15. - 16. 8.), Most (29. - 30. 8.), Hradec Králové (5. - 6. 9.) a Brno (19. - 20. 9.).

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání