úvod
homepage

Pivo Světa piva 2009 vytisknout článek

Přidáno: 8. listopadu 2009  •  Autor: Jiří Kaňa
průměrné hodnocení Hodnocení: 0 hodnotících Hodnotících: 0 počet zobrazení Zobrazeno: 4564x

Nejvíc jste hlasovali pro Gambrinus a Primátor.

Anketa o nejoblíbenější pivo čtenářů Světa piva(zde) vás zjevně příliš nezaujala. Hlasujících totiž bylo pouhých jednadvacet. Má tedy vůbec cenu vyhlašovat nějaké výsledky? Myslím, že alespoň kvůli těm hlasujícím (děkujeme!) ano.

Při takto nízké účasti nemá smysl sestavovat žebříček jednotlivých piv, budeme proto prezentovat výsledky po pivovarech. Mimochodem, od jednadvaceti hlasujících se sešlo 71 tipů. Což se, pokud dobře počítám, zas tak moc neliší od maximálního možného počtu 105, pokud by se žádné hlasy nepřekrývaly. Pivovarů jste jmenovali 45. Máte věru široký záběr!

Jak to celé nakonec dopadlo? Vyhrál Primátor s osmi hlasy. Zjevně mu pomohl široký sortiment speciálů. Se sedmi hlasy jej následoval královédvorský Tambor. Ani ne po roce existence? Blahopřejeme! O třetí místo se s pěti hlasy dělí Bernard, Chýně, Kácov a Svijany.

Hlasovat jste ale mohli i pro nejméně oblíbené pivo. Anketa o nejméně populární pivo bude mezi našimi čtenáři asi ještě dlouhou dobu sázkou na jistotu. Nejméně populárním pivem je u vás totiž nejpopulárnější české pivo (nově i České pivo), tedy Gambrinus (10 hlasů). Druhé místo vybojoval Staropramen (5 hlasů), dále už to bylo dost roztříštěné.

Co dodat závěrem? Příště se budeme snažit, aby vás anketa zaujala víc a nám se tak sešel zajímavější a použitelnější počet hlasů.

 

 

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 2 komentáře, poslední komentář: 10.11.2009 13:31 Komentovat
Já bych se rád zúčastnil... honzakuba10.11.2009 13:31
...,ale asi by to muselo být přehlednější anketa.Třeba padesát(klidně vsechny :-)) piv a...
HA! HA! HA! Jan Kocián - pivní snob09.11.2009 01:26
Super nadpis!
Vyhledávání