úvod
homepage

Pivo Světa piva 2009 vytisknout článek

Přidáno: 7. září 2009  •  Autor: Jiří Kaňa
průměrné hodnocení Hodnocení: 1 hodnotících Hodnotících: 1 počet zobrazení Zobrazeno: 6552x

Vážení a milí čtenáři, už jsme se vás dlouho nezeptali, jaké pivo máte nejraději.

Během dohadování se o našich nominacích do ankety Naše pivo 2009 jsme dostali nápad – co se zas po delší době optat čtenářů, jak to vidí?

Debaty o tom, jaké pivo je nejlepší nebo nejhorší, se těžko dobírají nějakých závěrů. Každému chutná něco jiného a navíc síla vzpomínek je velká a to co bylo značně nedobré včera, může být dnes špičkové. Bohužel to platí i naopak. Přiznejme si také, že v našich pivních preferencích často nehraje hlavní roli střízlivá objektivní úvaha o kvalitě a správné čisté chuti - něco máme prostě rádi a leccos tomu odpustíme. A opět to může platit i naopak.

Debaty o tom, jaké pivo je nejlepší a nejhorší, jsou nekonečné i z jiného důvodu. Jsou totiž zajímavé. A i nás zajímá, jaké preference mají čtenáři našeho pivně specializovaného webu. Něco sice probleskuje z diskusí pod články, ale určitě by nebylo na škodu nechat vás trochu popřemýšlet a zeptat se vás, co považujete za nejlepší. Ano, máme rádi žebříčky a nestydíme se za to!

Takže vás prosíme – zamyslete se nad tím, jaké pivo by mohlo být vaším letošním favoritem. Jistě jich bude víc, takže jich můžete dát dohromady rovnou pět. Bez rozdílu barvy či stupňovitosti hlasujte pro piva, která lze oficiálně zakoupit na území ČR. Pořadí nehraje roli. Svoji pětici nám pošlete na adresu pivo09@pivar.cz a to do konce září.

Piva ale bohužel nejsou jen dobrá a průměrná, narážíme občas i na vysloveně mizerná. Myslíme si, že není od věci se ozvat a dát najevo, že takhle tedy ne. Proto máte možnost kromě piv nejlepších hlasovat i pro piva podle vás nejhorší. Hlasy pro nejmizernější pivo roku bychom prosili doplnit o krátký komentář, proč zrovna tohle pivo. Aby žebříček záporných hodnocení nebyl jen prázdným výkřikem. Myslíme si, že dobrých piv je pořád víc než těch mizerných, proto nám budou stačit jen tři záporné hlasy. Pořadí opět nerozhoduje.

Díky za spolupráci. Jste také zvědaví, jaký žebříček nám z toho nakonec vyleze?

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání