úvod
homepage

Budějovický Budvar připravil k zahájení hokejové O2 extraligy speciální hokejový multipack vytisknout článek

Přidáno: 4. září 2009  •  Autor: tisková zpráva
průměrné hodnocení Hodnocení: 0 hodnotících Hodnotících: 0 počet zobrazení Zobrazeno: 5108x

Budějovický Budvar je již sedmým rokem oficiálním partnerem hokejové extraligy
a české hokejové reprezentace. Značka Budweiser Budvar má proto i v letošním roce status „Oficiální pivo hokejové extraligy“ a „Oficiální pivo českého hokeje“. Při příležitos

Při příležitosti zahájení nového ročníku Extraligy ledního hokeje připravil Budějovický Budvar speciální balení světlého ležáku Budweiser Budvar. Tento tzv. „multipack“ obsahuje osm půllitrových lahví a svým nápadným hokejovým designem by měl zaujmout nejen hokejové fanoušky, ale i další spotřebitele. Partnerem českého hokeje je značka Budweiser Budvar od roku 2003 a letos opět ponese status „Oficiální pivo hokejové extraligy“ a „Oficiální pivo českého hokeje“.

 

„Značka Budweiser Budvar vstupuje letos již do sedmé sezony v roli partnera českého hokeje. Při příležitosti zahájení extraligy jsme do prodeje nasadili hokejový multipack světlého ležáku Budweiser Budvar. Na vybraných prodejních místech bude navíc pro zákazníky připraven speciální dárek - k zakoupenému hokejovému multipacku obdrží jeden z kolekce 14 hokejových puků s logy extraligových klubů,“ vysvětluje Petr Samec, PR manažer Budějovického Budvaru.

 

„Tématika ledního hokeje pro nás hraje důležitou roli v rámci marketingové komunikace značky Budweiser Budvar, a proto i v letošním roce chystáme pro hokejové fanoušky několik novinek,“ říká Alena Manzancová, brand manažerka Budějovického Budvaru. Kromě čepování piva přímo na hokejových stadionech  a speciálního hokejového multipacku plánuje Budějovický Budvar vylepšené a divácky atraktivnější pokračování úspěšného projektu Budvar Baby (www.budvarbaby.cz). „Připravujeme také nový sponzorský videospot, který budeme nasazovat při hokejových televizních přenosech i na stadionech v průběhu utkání. Kromě toho jsou přichystány i nové vizuály printové kampaně. Zároveň budeme v letošním roce klást větší důraz na internetovou komunikaci, na mantinelech proto budeme nyní místo klasického loga používat slogan: Zabruslete na www.budvar.cz,“ doplňuje Alena Mazancová.

 

Tyto aktivity doplňují i již tradiční hokejové restaurace Budvar Arény a s nimi úzce související Budvar Cup ve stolním hokeji. Budvar Arény jsou originálně upravené prostory ve vybraných restauracích v celé České republice. V každé Budvar Aréně je umístěn stůl pro stolní hokej, podlaha pod hokejovým stolem připomíná ledovou plochu, atmosféru dokresluje i stylová výzdoba na stěnách. Budvar Arény najdete nejen ve větších městech, jako v Praze, Brně, Českých Budějovicích, ale i v řadě menších měst – Soběslavi, Třebíči aj.

vytisknout článek Vytisknout článek

Hodnocení článku

Pro hodnocení se nejprve přihlašte.

Celkem 0 komentářů Komentovat
Vyhledávání