Česká obchodní inspekce nenašla v restauracích Budějovického Budvaru žádné závady
Hodnocení: 0 Hodnotících: 0 Zobrazeno: 4120x
V minulém týdnu prověřily tři týmy kontrolorů České obchodní inspekce tři gastronomické provozovny Budějovického Budvaru. Komplexní kontroly hodnotily správnost účtování a míry nápojů, podávání alkoholu mladistvým, informování zákazníků o cenách, správnos
České Budějovice, 3. července 2009 – V minulém týdnu se ve třech restauracích, které přímo provozuje Budějovický Budvar, objevili téměř ve stejný čas pracovníci České obchodní inspekce (dále jen ČOI). Zkontrolovali Masné Krámy, pivnici Budvarka a pivnici Budvar v areálu pivovaru. Kontroly byly relativně obsáhlé. Týkaly se nejen dodržování míry nápojů a správnosti účtování cen, ale například i prověření povinného označení provozoven, informace o cenách nabízeného sortimentu v jídelních a nápojových lístcích, nalévání alkoholu nezletilým nebo stavu provozní a osobní hygieny v jednotlivých restauracích. Inspektoři nenašli žádnou závadu nebo přestupek proti předpisům.
„Protože ČOI pracuje naprosto profesionálně, podle jednoznačných a přesných metodik a pro kontrolu objemu nápojů používá úředně cejchovaná měřidla, mají pro nás závěry této kontroly velkou váhu. Při kontrole ČOI odpadá diskuse o tom, co je a co není tzv. „podmírák“, případně zda se personál chová podle předpisů či nikoliv,“ říká Antonín Janský, vedoucí oddělení Gastro z Budějovického Budvaru.
Hodnocení článku
Pro hodnocení se nejprve přihlašte.
Celkem 0 komentářů | Komentovat |